Sve što trebate znati o internacionalizaciji donosi vam sedma radionica projekta SPINTeams!

Sve potrebne informacije vezane za internacionalizaciju poslovanja doznajte kroz webinar pod nazivom ''Zašto, kada i kako se start-up tvrtke i mala i srednja poduzeća mogu proširiti na međunarodnom planu.'' Webinar je dio cjelovitog tečaja za usavršavanje poduzetničkih i poslovnih vještina koji se razvija u okviru projekta SPINTeams.

Besplatne radionice u sklopu projekta SPINTeams bliže se kraju. Kroz prijašnjih šest radionica imali ste priliku učiti o poslovnom planu, marketinškom planu, financijama, intelektualnom vlasništvu te koje su vam institucije, kao i programi, na raspolaganju kao potpora u pokretanju poslovanja.

Nakon ovih osnovnih dijelova, Austrijska gospodarska komora pružit će vam sve potrebne informacije vezane za internacionalizaciju poslovanja kroz webinar pod nazivom ”Zašto, kada i kako se start-up tvrtke i mala i srednja poduzeća mogu proširiti na međunarodnom planu.

Kroz ova pitanja provest će vas Jasper Ettema, osnivač tvrtke JET Growth koja pomaže akceleratorima i inkubatorima da osmisle svoje programe potpore i Kambis Kohansal Vajargah iz Austrijske gospodarske komore.  Nakon odslušanog webinara naučit ćete kako procijeniti vlastiti status i spremnost za internacionalni rad, kako koristiti metodologiju za objektivni odabir pravog tržišta te teme koje trebate uzeti u obzir pri planiranju.

Interaktivni webinar kao i materijal za učenje možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.spinteams.eu/module-7.html.

Osam besplatnih radionica izlazi online jednom mjesečno u razdoblju od studenog 2021. do lipnja 2022. godine, a cilj im je unaprijediti znanje o poduzetništvu i poslovanju, ali i omogućiti različitim subjektima otvaranje vlastitog poslovanja uz pomoć stručnjaka i alata koji će se predstavljati u svakom pojedinom modulu.

Sve novosti vezane uz projekt pratite na službenim stranicama projekta http://www.spinteams.eu/.

A pronaći nas možete i na društvenim mrežama https://www.facebook.com/SPINTeams/.

Iskoristite priliku i (P)ostanite poduzetnik!

X
Secured By miniOrange