SVEČANO DODIJELJENA EUROPSKA NAGRADA ZA PROMICANJE PODUZETNIŠTVA 2017. – EEPA 2017

BUDI UZOR® – PROMICANJE PODUZETNIČKOG DUHA: SVEČANO DODIJELJENA EUROPSKA NAGRADA ZA PROMICANJE PODUZETNIŠTVA 2017. – EEPA 2017

Budi uzor® je nacionalni pobjednik za Europsku nagradu za promicanje poduzetništva 2017. – EEPA 2017, u kategoriji Promicanje poduzetničkog duha. EEPA je priznanje kojim Europska komisija svake godine nagrađuje projekte/inicijative koje s ciljem poticanja poduzetništva i razvoja malog gospodarstva, provode javna tijela samostalno ili u javno-privatnom partnerstvu s poduzetnicima. Inicijativa je pokrenuta kako bi se kroz primjere najboljih politika i praksi otvorile nove mogućnosti za lokalnu i regionalnu razinu s ciljem razvoja poduzetništva, zapošljavanja i zadržavanja stanovništva u njihovim sredinama.

Svečana dodjela priznanja za Europsku nagradu za promicanje poduzetništva 2017. – EEPA 2017 je održana u Tallinnu, 23. studenoga 2017. godine. Za nagradu su se ove godine natjecale ukupno 32 države iz 5 kategorija, a 56 nacionalnih pobjednika je dobilo certifikate koje je svečano uručio gospodin Viljar Lubi, zamjenik glavnog tajnika za ekonomski razvoj Ministarstva ekonomskih poslova i komunikacija u Estoniji. Natjecanje u pisanju poslovnih planova Budi uzor® osvojilo je nagradu u kategoriji Promicanje poduzetničkog duha, u kojoj je sudjelovalo ukupno 9 finalista.

X
Secured By miniOrange