TERA – Savjetnik za poduzetnike

Pored redovite aktivnosti poslovnog savjetovanja, TERA Tehnopolis provela je projekt TERA – Savjetnik za poduzetnike (TERA SAPO) koji je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a okrenut je poduzetnicima početnicima i postojećim poduzetnicima u kategoriji malih i srednjih poduzetnika, pravnim i fizičkim osobama, stanarima inkubatora TERA i svim nositeljima inovativnih, na tehnologiji baziranih ideja. Unatoč završetku Projekta, TERA i dalje nastavlja s provedbom usluge poslovnog savjetovanja.

Od svog osnutka 2002. godine pa sve do danas, TERA Tehnopolis uključivala se u različite aktivnosti, inicijative i projekte koji su doprinijeli njezinom razvoju i obilježili put do institucije koja pruža potpunu potporu inovativnim poduzetnicima. Tijekom godina, zahvaljujući projektima u koje je TERA bila uključena, razvila se široka lepeza usluga za različitu skupinu korisnika. No, aktivnost koja je obilježila Terin život od njezinog osnutka pa sve do danas je poslovno savjetovanje.

Osim za poduzetnike, TERA nudi uslugu poslovnog savjetovanja i za ostale skupine korisnika kao što su srednjoškolci, studenti, inovatori, start-up tvrtke i svi ostali koji jednoga dana žele postati poduzetnici. Savjetovanje podrazumijeva pružanje konzultantskih i online mentorskih usluga te usluga informiranja korisnika u svrhu poticanja njihova rasta i razvoja.

Pored redovite aktivnosti poslovnog savjetovanja, TERA Tehnopolis provela je projekt TERA – Savjetnik za poduzetnike (TERA SAPO) koji je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a okrenut je poduzetnicima početnicima i postojećim poduzetnicima u kategoriji malih i srednjih poduzetnika, pravnim i fizičkim osobama, stanarima inkubatora TERA i svim nositeljima inovativnih, na tehnologiji baziranih ideja.

Naglasak je stavljen na stručnu potporu u području zaštite intelektualnog vlasništva, mogućnostima EU financiranja, poslovnog planiranja i internacionalizacije poslovanja, vođenja poslovanja u domeni financija i računovodstva te pravnih pitanja. U području zaštite intelektualnog vlasništva poduzetnicima se pruža procjena patentabilnosti njihove ideje te procjena dostupnosti žiga i industrijskog dizajna u odnosu trenutnog stanja u registru. Svakodnevnim radom nastoji se potaknuti poduzetnike na povlačenje bespovratnih sredstava iz EU fondova zbog čega su sve TERA usluge usmjerene upravo u tom pravcu.

Pogledajte TERA SAPO promotivne video snimke na TERA Youtube kanalu koji prikazuju dojmove naših klijenata nakon sudjelovanja na različitim edukacijama i pruženom poslovnom savjetovanju.

Unatoč završetku Projekta, TERA i dalje nastavlja s provedbom usluge poslovnog savjetovanja, stoga potičemo sve zainteresirane poduzetnike, i one koji će to tek postati, da nam se obrate s punim povjerenjem na broj telefona 031/251-000, e-poštom na ured[at]tera[.].hr ili osobno u prostorijama TERA Tehnopolis d.o.o., Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

Ukupnu vrijednost projekta TERA SAPO, u iznosu od 608.298,00 kn, sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 500.567,00 kn.

X
Secured By miniOrange