TERA Tehnopolis d.o.o. započela s provedbom projekta za ekološke proizvođače

Projekt Organic route Croatia-Moldova provodi se u okviru inicijative EU4Business Europske unije čija je misija produbljivanje i jačanje odnosa između država članica Europske unije i Istočnog partnerstva. Glavni su ciljevi projekta povezivanje ekoloških proizvođača iz Hrvatske i Moldavije, razmjena dobrih praksi, uspostavljanje dugoročne međusobne suradnje te povećanje trgovinske razmjene među sudionicima. #EU4Business #EasternPartnership #eurochambres #een #ekološkiproizvođači #eko #msp #opg #poduzetničkopotpornaorganizacija #croatia #moldova

TERA Tehnopolis d.o.o. koordinator je projekta Organic route Croatia-Moldova, koji je započeo 1. prosinca 2021. godine, a traje do 31. ožujka 2022. godine.

Projekt Organic route Croatia-Moldova provodi se u okviru inicijative EU4Business Europske unije čija je misija produbljivanje i jačanje odnosa između država članica Europske unije i Istočnog partnerstva (Armenija, Azerbajdžan, Bjelorusija, Gruzija, Moldavija i Ukrajina). Ciljevi su projekta Organic route Croatia-Moldova povezivanje ekoloških proizvođača iz Hrvatske i Moldavije, razmjena dobrih praksi, uspostavljanje dugoročne međusobne suradnje te povećanje trgovinske razmjene među sudionicima.

Uslijed trenutnih otegotnih okolnosti vezanih uz pandemiju virusa Covid-19, sve će se aktivnosti projekta održati online putem. U okviru projekta provest će se dva virtualna studijska posjeta moldavskim i hrvatskim ekološkim proizvođačima, virtualni sajam ekoloških proizvoda, razne edukacije na temu zaštite intelektualnog vlasništva, uvjeta i pravila certificiranja ekoloških proizvoda  u Hrvatskoj i Moldaviji, marketinga, pravnih okvira i mogućnosti uvoza/izvoza ekoloških proizvoda, a tijekom navedenih događaja sudionici će imati mogućnost međusobnog povezivanja i ostvarenja poslovne suradnje. Sudjelovanjem u projektu pruža se mogućnost izrade besplatnog marketinškog plana jednom sudioniku projekta od strane stručnjaka za marketing ekoloških proizvoda. Također, sudjelovanje u projektu potpuno je besplatno!

Još uvijek nije kasno da se uključite u projekt kojim svoje poslovanje možete unaprijediti, prošiti i osnažiti kroz povezivanje s moldavskim proizvođačima te ostvariti poslovnu suradnju u obliku uvoza ili izvoza ekoloških proizvoda.

Ukoliko ste MSP ili OPG uključen u ekološku proizvodnju te poduzetničko-potporna organizacija, koja surađuje s ekološkim proizvođačima, zainteresirana za sudjelovanje u projektu, ispunite obrazac za prijavu na ovoj poveznici nakon čega ćemo vam se javiti.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na adresu e-pošte ured@tera.hr, broj telefona 031/251-008 ili osobno dolaskom na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, 31000 Osijek.

X
Secured By miniOrange