TERA Tehnopolis dobila AAA certifikat za najvišu kreditnu sposobnost

Ova je godina zaista uporna u tome da ostanemo virtualni do njezinog samog kraja. Umjesto osobne dostave i rukovanja za dobro obavljeni posao, dobili smo samo sliku naše nagrade. Ovo je treća godina zaredom kako nam je dodijeljen AAA certifikat za najvišu kreditnu sposobnost te je stoga ovoga puta zlatni. #AAAcertifikat #zlatnicertifikat #bonitet #kreditnasposobnost

Ova je godina zaista uporna u tome da ostanemo virtualni do njezinog samog kraja. Umjesto osobne dostave i rukovanja za dobro obavljeni posao, dobili smo samo sliku naše nagrade.

Ovo je treća godina zaredom kako nam je dodijeljen AAA certifikat za najvišu kreditnu sposobnost te je stoga ovoga puta zlatni.

Postići to 2020. godini bio je daleko najteži posao od svih, ali i najisplativiji. Uostalom, prema Bisnode Hrvatska, jedina smo poduzetnička potporna institucija u Hrvatskoj koja se kvalificirala za takvu vrstu cerftifikata 2020. godine.

Zahvaljujemo svim našim partnerima koji su nam to omogućili i, naravno, cijelom TERA timu bez kojega ovaj uspjeh ne bi bio postignut.

Želimo svima sretnu i uspješnu 2021. godinu!

X
Secured By miniOrange