TERA TEHNOPOLIS JE PARTNER U „LATIN AMERICA SME HELPDESK“

Zbog internacionalizacije tvrtki različitih veličina, sve više raste potreba za registracijom patenata i žigova. „Latin America IP SME Helpdesk“ inicijativa je Europske unije koja nudi besplatne usluge s ciljem podizanja razine svijesti te unaprjeđenja zaštite i upravljanja intelektualnim vlasništvom malih i srednjih poduzeća iz Europske unije i pridruženih zemalja koji ondje već posluju ili namjeravaju pristupiti tržištu Latinske Amerike.

Od ove godine, TERA Tehnopolis klijentima koji svoje poslovanje žele proširiti na tržište Latinske Amerike, može pomoći besplatnim, stručnim i povjerljivim savjetodavnim uslugama o temama kao što su registracija žiga, prijava patenta, registracija dizajna, kao i različitim izvorima za učenje o upravljanju pravima intelektualnog vlasništva u Argentini, Boliviji, Brazilu, Čileu, Kolumbiji, Kostariki, Kubi, Ekvadoru, Salvadoru, Gvatemali, Hondurasu, Meksiku, Nikaragvi, Panami, Paragvaju, Peruu, Urugvaju i Venezueli.

Također, europski mali i srednji poduzetnici, koji namjeravaju poslovati sa zemljama Latinske Amerike, mogu poslati upit o intelektualnom vlasništvu i primiti besplatno, stručno i povjerljivo savjetovanje u roku od 3 radna dana putem linije za pomoć Helpline. Osim toga, „Latin America IP SME Helpdesk“ organizira i sudjeluje na obukama i sajmovima diljem Europe i Latinske Amerike, pružajući europskim poduzetnicima priliku za osobni susret sa stručnjacima u području zaštite intelektualnog vlasništva. Događaje možete pronaći u kalendaru na sljedećoj poveznici.

Svi koji su zainteresirani za navedene usluge, mogu nas kontaktirati na broj telefona 031/251-000, na adresu e-pošte ured[at]tera[.]hr ili osobno na adresi Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

X
Secured By miniOrange