TERA TEHNOPOLIS – JEDAN OD PET UREDA ZA TRANSFER TEHNOLOGIJE U HRVATSKOJ

Logo_UNIOSTera Tehnopolis, Ured za transfer tehnologije Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, je pozitivno ocijenjen u Fazi 1 Programa podrške uredima za transfer tehnologije od Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO).

Cilj programa je ojačati ulogu UTT-a na sveučilištima i javnim istraživačkim institutima u Hrvatskoj kao središnjih mjesta za poticanje i provedbu aktivnosti transfera tehnologije. Specifičan cilj je potaknuti komercijalizaciju postojeće zalihe projekata UTT-a na sveučilištima i javnim znanstvenim institutima u Hrvatskoj.

Kroz osigurana inicijalna sredstva za financiranje akademskog poduzetništva kroz Program će se nastojati pomoći istraživačima da pokrenu tvrtke utemeljene na inovacijama razvijenim na javnim sveučilištima i institutima.

Svi zainteresirani koji žele prijaviti svoje projekte za daljnje financiranje, mogu se javiti u Ured za transfer tehnologije Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, u prostorije Tera Tehnopolis, Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek, na broj telefona 031 251 002 ili putem e-pošte na utt[at]tera[.]hr.

X
Secured By miniOrange