TERA TEHNOPOLIS NASTAVLJA S PRUŽANJEM USLUGA U SKLOPU PROJEKTA TERA SAPO II

Projekt kojim se nastoji osnažiti poduzetnička klima te poboljšati kvaliteta i opseg usluga namijenjenih poduzetnicima početnicima i već postojećim poduzetnicima, u prvoj je fazi polučio izvrsne rezultate. Iz tog razloga TERA nastavlja intenzivnije i kvalitetnije poticati poduzetnike na području Osječko-baranjske županije na razvijanju uspješnih poduzetničkih pothvata. #TERASAPOII #savjetovanje #poduzetnici #radionice

Nakon uspješnog završetka projekta TERA – Savjetnik za poduzetnike, sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj, TERA nastavlja s provođenjem druge faze projekta pod nazivom TERA – Savjetnik za poduzetnike II.

Projekt kojim se nastoji osnažiti poduzetnička klima te poboljšati kvaliteta i opseg usluga namijenjenih poduzetnicima početnicima i već postojećim poduzetnicima, u prvoj je fazi polučio izvrsne rezultate. Iz tog razloga TERA nastavlja intenzivnije i kvalitetnije poticati poduzetnike na području Osječko-baranjske županije na razvijanju uspješnih poduzetničkih pothvata.

Uspješni rezultati prve faze projekta te dojmovi TERA klijenata nakon sudjelovanja u projektu, dostupni su na TERA YouTube kanalu.

Druga faza projekta započela je 1. listopada 2020. godine i traje do 1. travnja 2022. godine. U tom periodu, kao i po njegovom završetku, TERA će provoditi aktivnosti informiranja i povezivanja malih i srednjih poduzetnika. Kroz informiranje o poduzetničkim temama i aktivnostima, mogućnostima financiranja, aktualnim EU natječajima, nacionalnim i lokalnim natječajima, aktualnom zakonodavnom okviru, pokretanju poslovanja, pisanju poslovnog plana i razvoju održivih poslovnih aktivnosti, TERA će nastojati smanjiti slabu informiranost i problem motiviranosti potencijalnih i postojećih poduzetnika. Pored toga, TERA je na raspolaganju i za pitanja o prelasku na čistu proizvodnju i kružno gospodarstvo te redovnom poslovanju, uključujući savjetovanje u računovodstvenim poslovima i pravno savjetovanje te savjetovanje u području zaštite intelektualnog vlasništva i internacionalizacije poslovanja.

U cilju povećanja mogućnosti internacionalizacije i međusobnog povezivanja, TERA će redovito organizirati i tematske radionice i okrugle stolove. U doba kada je fizička distanca imperativ, TERA će kroz Projekt unaprijediti svoju web stranicu kako bi Vam svi događaji bili pristupačni virtualno.

TERA dugi niz godina radi na edukaciji i unaprjeđenju vještina svojih stručnih suradnika kroz aktivnosti, inicijative i projekte, a koji svoju ekspertizu svakodnevno pružaju različitoj skupini korisnika, kao što su postojeći poduzetnici, srednjoškolci, studenti, inovatori, start-up tvrtke i svi ostali koji jednoga dana žele postati poduzetnici. Stoga, ako Vam je potrebno stručno vodstvo u bilo kojem segmentu Vašeg poslovanja, slobodno nam se obratite, a mi ćemo Vas usmjeriti i pratiti kroz cjelokupan put Vašeg poduzetničkog rasta.

Ukupnu vrijednost projekta TERA SAPO II, u iznosu od 794.789,60 kn, sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 490.224,45 kn.

Logo: Sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

X
Secured By miniOrange