TERA Tehnopolis organizira Big Brand Boot Camp u okviru programa EIT FOOD

Tijekom 2018. godine TERA Tehnopolis d.o.o. postala je EIT Food HUB za Hrvatsku. EIT Food vodeća je inicijativa za inovacije u hrani i prehrambenom sektoru, s ciljem osiguravanja prehrambenog sustava održivijim, zdravijim i pouzdanijim. EIT Food aktivnosti financiraju se iz programa Obzor2020 i omogućuju zemljama sudionicama specijalističku izobrazbu i mogućnosti financiranja.

TERA Tehnopolis 24. i 25. listopada 2019. godine, na adresi Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek, organizira EIT Food Big Brand Boot Camp. Cilj događaja je podizanje svijesti o EIT Food programu, pratećim aktivnostima i izazovima u poljoprivredno-prehrambenom sektoru, a posebice o definiranju mogućnosti suradnje među relevantnim nacionalnim dionicima. Sudionici će, između ostaloga, biti upoznati s EIT Food aktivnostima, kako na nacionalnoj, tako i na međunarodnoj razini.

Pozivaju se sve organizacije i pojedinci iz područja poduzetništva, obrazovanja i istraživanja te ostali relevantni dionici na sudjelovanje u događaju. Svi sudionici imaju priliku dobiti najnovije informacije o mogućnostima koje pruža Program, zatim proširiti svoju mrežu kontakata te sudjelovati u raspravi koja će se također organizirati u sklopu događaja.

Na događaj se možete prijaviti isključivo putem sljedeće poveznice, a najkasnije do 14. listopada 2019. godine.

X
Secured By miniOrange