TERA Tehnopolis sudjelovala u Informativno-edukativnoj radionici za poduzetnike

TERA Tehnopolis je u sklopu radionice prezentirala usluge Europske poduzetničke mreže (EEN) koja malim i srednjim poduzetnicima pomaže maksimalno iskoristiti mogućnosti Europske unije i jedinstvenog europskog tržišta. Sve o Europskoj poduzetničkoj mreži i uslugama koje pruža možete pronaći u novoj EEN brošuri. #EEN #TERASAPOII #EUprogrami #radionica #digitalnimarketing #EuropeDirectOsijek

Informativno-edukativna radionica za poduzetnike održala se online, 21. prosinca 2020. godine, u organizaciji Informacijskog centra Europe Direct Osijek, koji djeluje u sklopu Javne ustanove Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije.

TERA Tehnopolis je u sklopu radionice prezentirala usluge Europske poduzetničke mreže (EEN) koja malim i srednjim poduzetnicima pomaže maksimalno iskoristiti mogućnosti Europske unije i jedinstvenog europskog tržišta.

Sve o Europskoj poduzetničkoj mreži i uslugama koje pruža možete pronaći u novoj EEN brošuri koja se nalazi na sljedećoj poveznici.

U prvom dijelu radionice su, pored EEN usluga, prezentirane i EU kontaktne točke i alati za poduzetnike koji omogućuju pristup informacijama o pravima i mogućnostima na unutarnjem EU tržištu te aktualni B-Light natječaj. Drugi dio radionice bio je posvećen edukaciji na temu digitalnog marketinga.

Sudjelovanje na Informativno-edukativnoj radionici, kao i ostale vrste savjetovanja malih i srednjih poduzetnika, provodi se u okviru projekta TERA – Savjetnik za poduzetnike II. Ukupnu vrijednost projekta TERA SAPO II, u iznosu od 794.789,60 kn, sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 490.224,45 kn.

X
Secured By miniOrange