TERA Tehnopolis u 2021. godini

Poštovani čitatelji Novosti DIH TERA,

Zaključujemo izuzetno zahtjevnu poslovnu godinu, pandemija i njezin indirektni utjecaj na gospodarstvo i društvo u cjelini su značajno otežali planiranje i poslovanje. No ne smijemo zaboraviti da smo ušli u novo višegodišnje financijsko razdoblje, da su raspoložive potpore daleko veće i raznovrsnije od svega što smo imali dosada. Pored toga, značajno je redizajnirana postojeća i razvijena nova poduzetnička potporna infrastruktura u EU koja uključuje EIC – Europsko Inovacijsko Vijeće, EIT – Europski Institut za Inovacije i Tehnologiju i mrežu DIH i EDIH

U Novostima koje pripremamo za Vas nastavit ćemo objavljivati vrlo konkretne ponude za istraživačku i poslovnu suradnju, specijalističku izobrazbu, programe odlazne i dolazne mobilnosti, informacije bitne za zaštitu i upravljanje Vašim intelektualnim vlasništvom, informacije koje će Vam olakšati usklađivanje poslovanja s Ciljevima održivog razvoja (UN SDGs) i druge informacije koje mogu unaprijediti Vaše poslovanje.

Sretan Božić i Novu Godinu žele Vam

Prof.dr.sc. Ivan Štefanić i TERA tim

O svim novostima, natječajima te aktivnostima u kojima sudjeluje TERA Tehnopolis d.o.o. možete se informirati u najnovijem, 17. broju BUDI UZOR® izložbenih novina.

X
Secured By miniOrange