Traži se konzorcijski partner koji je zainteresiran za realizaciju ili poboljšanje postojećeg sustava usvajanjem SRS tehnologije za smanjenje rizika od ozbiljnih vremenskih nepogoda

Talijanska inovativna tvrtka Artys srl proučava i razvija ekološke tehnologije usmjerene na upravljanje posljedicama klimatskih promjena te traži MSP/integratora sustava kao konzorcijskog partnera za poziv SMART4ALL - 2nd FTTE (rok za prijavu 15. rujna 2021. godine). Ovaj projekt povezan s tehnološkim transferom trebao bi imati za cilj razvoj i demonstraciju usluge koja podržava bolje upravljanje meteo-hidrološkom opasnošću u različitim zemljopisnim područjima i područjima primjene iskorištavanjem CLEC ili IoT inovacija. #SMART4ALL #H2020 #partnerstvo #konzorcij #Artys #ekološketehnologije #klimatskepromjene #tehnološkitransfer

Talijanska inovativna tvrtka Artys srl hitno traži konzorcijske partnere za prijavu na poziv SMART4ALL H2020! Rok za prijavu je 15. rujna 2021. godine.

Obzirom da je jedan od ciljeva Poziva podržati digitalnu transformaciju u europskim zemljama koje su nedovoljno zastupljene u europskim shemama financiranja, prioritet konzorcija je uključivanje minimalno jednog partnera iz jedne od sljedećih zemalja: Albanije, Moldavije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Rumunjske, Slovačke, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Mađarske i Kosova.

KRATKI OPIS PROJEKTNE IDEJE

Talijanska inovativna tvrtka Artys srl proučava i razvija ekološke tehnologije usmjerene na upravljanje posljedicama klimatskih promjena te traži MSP/integratora sustava kao konzorcijskog partnera za poziv SMART4ALL – 2nd FTTE (rok za prijavu 15. rujna 2021. godine).

 

Poziv: SMART4ALL – 2nd FTTEurl, web stranica poziva: https://smart4all-2nd-ftte.fundingbox.com/Call

Naziv: 2nd Open Call for Focused Technology Transfer Experiments

Rok za prijavu: 15. rujna 2021. godine

Maksimalni budžet po projektnoj prijavi: 80.000 eura

Partnerstvo: jedan davatelj tehnologije (eng. Technology provider) – sveučilišta/MSP/integratori sustava; jedan primatelj tehnologije (eng. Technology receiver)

Trajanje projekta: 9 mjeseci

 

Artys je inovativna tvrtka koja razvija nove tehnološke pristupe za suočavanje s izazovima okoliša koje donose klimatske promjene. Usredotočena na ublažavanje hidrogeoloških rizika, tvrtka je patentirala Smart Rainfall System-SRS®, rješenje za sprječavanje opasnosti od poplava zasnovano na oportunističkim IoT senzorima za praćenje oborina u stvarnom vremenu i naprednim ekološkim modelima za predviđanje hitnih slučajeva.

 

Tvrtka traži MSP/integratora sustava zainteresiranog za realizaciju ili poboljšanje postojećeg sustava/procesa usvajanjem SRS tehnologije za smanjenje rizika od ozbiljnih vremenskih nepogoda!

 

Ovaj projekt povezan s tehnološkim transferom trebao bi imati za cilj razvoj i demonstraciju usluge koja podržava bolje upravljanje meteo-hidrološkom opasnošću u različitim zemljopisnim područjima i područjima primjene iskorištavanjem CLEC ili IoT inovacija.

SMART4ALL područja nadležnosti koja projektni prijedlog treba obuhvatiti su:

 

  • Digitalizirano okruženje – Nadzor okoliša i obrada/vizualizacija podataka;
  • Digitalizirano bilo što – Upravljanje katastrofama i bežične senzorske mreže.

 

Ukoliko ste zainteresirani za navedeno partnerstvo, kontaktirajte tvrtku TERA Tehnopolis d.o.o., Ured za transfer tehnologije Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku te EEN konzorcijskog partnera, kako bi vas spojila s talijanskom tvrtkom. Svoje iskaze interesa možete slati na ured[at]tera[.]hr.

X
Secured By miniOrange