TRENING O VAŽNOSTI MENTORSKE PODRŠKE I DRUŠTVENOM PODUZETNIŠTVU

Trening je dio projekta BEST kroz koji je do sada prošlo preko 40 državljana trećih zemalja koji su mentorirani i vođeni kroz proces osmišljavanja vlastitog društvenog poduzetništva, a neki od njih su otvorili i vlastite obrte. Trening se održava online (putem platforme Zoom) 19.1.2021. i 20.1.2021. godine od 10:00 do 13:00 sati. #BEST #trening #mentorstvo #društvenopoduzetništvo

Centar za mirovne studije (CMS) i Impact Hub Zagreb organiziraju trening o važnosti mentorstva i društvenom poduzetništvu kao alatu za integraciju državljana trećih zemalja na tržište rada i u društvo.

Trening je dio projekta BEST kroz koji je do sada prošlo preko 40 državljana trećih zemalja koji su mentorirani i vođeni kroz proces osmišljavanja vlastitog društvenog poduzetništva, a neki od njih su otvorili i vlastite obrte. Više o iskustvima polaznika projekta pronađite na sljedećoj poveznici.

Trening o važnosti mentorstva i društvenom poduzetništvu održava se online (putem platforme Zoom) 19.1.2021. i 20.1.2021. godine od 10:00 do 13:00 sati.

Obrazac za prijavu na trening pronađite na sljedećoj poveznici.

 

O projektu BEST:

Projekt BEST – Boosting Entrepreneurial Skills as Tool of integration of migrants to labour market (Poticanje poduzetničkih vještina kao alata integracije migranata na tržište rada) europski je projekt koji financira Fond za azil, migracije i integraciju Europske komisije (AMIF), DG za migracije i unutarnje poslove. Cilj projekta BEST je promicati brzu integraciju državljana trećih zemalja na tržište rada jačanjem suradnje i mobilizacijom poslodavaca i socijalnih i ekonomskih partnera da se aktiviraju na ovu temu. Projekt BEST potiče razvoj poduzetničkih vještina državljana trećih zemalja kako bi ih se uključilo u razne poslovne inicijative, poticao razvoj karijere i poboljšao osobni rast ove ciljne skupine.
U projektu BEST razvijen je i testiran specifični pedagoški okvir zasnovan na metodologiji neformalnog i kombiniranog učenja s ciljem da se polaznicima pruže potrebni alati i nadograde vještine te omogući samozapošljavanje i poduzetnički način razmišljanja.

X
Secured By miniOrange