U šestoj radionici projekta SPINTeams upoznajte se s intelektualnim vlasništvom!

Nakon pet uspješnih radionica kroz koje ste mogli naučiti sve o pokretanju poslovnog pothvata, financijama, marketingu i sl. vrijeme je za upoznavanje s intelektualnim vlasništvom.  TERA Tehnopolis, partner na projektu SPINTeams u sklopu Erasmus + programa, predstavlja webinar pod nazivom “Intelektualno vlasništvo i njegova važnost za poduzetnike”.

Opći cilj webinara je upoznati sudionike s temom intelektualnog vlasništva te predstaviti im načine zaštite i komercijalizacije.

Kroz nekoliko tematskih cjelina koje obuhvaćaju oblike zaštite te savjete, ali i izvore od kojih možete zatražiti više informacija, provest će vas prof.dr.sc. Ivan Štefanić, stručnjak za zaštitu i upravljanje intelektualnim vlasništvom te EU IP Helpdesk ambasador.

Interaktivni webinar kao i materijal za učenje možete pronaći na poveznici.

Osam besplatnih radionica izlazi online jednom mjesečno u razdoblju od studenog 2021. do lipnja 2022. godine, a cilj im je unaprijediti znanje o poduzetništvu i poslovanju, ali i omogućiti različitim subjektima otvaranje vlastitog poslovanja uz pomoć stručnjaka i alata koji će se predstavljati u svakom pojedinom modulu.

Sve novosti vezane uz projekt pratite na službenim stranicama projekta SPINTeams.

A pronaći nas možete i na društvenoj mreži Facebook.

Iskoristite priliku i (P)ostanite poduzetnik!

X
Secured By miniOrange