U tijeku su prijave na EIT Digital Venture Program

EIT Digital Venture Program nudi priliku poduzetničkim timovima iz 19 europskih zemalja da ostvare financijsku potporu do 25.000,00 € u razvoju svog minimalno održivog proizvoda (engl. MVP – Minimum Viable Product) od vrhunske ideje do pokretanja start-up tvrtke u manje od godinu dana, tržišne provjere i pronalaska prvih investitora. Ovim je programom do danas podržano više od 90 poduzetničkih timova i 200 poduzetnika u njihovom ranom razvoju.

Prihvatljivi su prijavitelji:

  • multidisciplinarni timovi od najmanje dvije osobe s inovativnom poslovnom idejom, provjerenim inovativnim konceptom ( Proof of Concept – PoC) ili prototipom iz područja digitalne industrije, digitalne tehnologije, digitalne dobrobiti, digitalnih financija ili digitalnih gradova;
  • samo fizičke osobe;
  • državljani bilo koje od sljedećih 19 zemalja: Bugarske, Hrvatske, Cipra, Češke, Estonije, Sjeverne Makedonije, Grčke, Malte, Crne Gore, Latvije, Litve, Poljsk, Portugala, Srbije, Slovačke, Slovenije, Rumunjske, Ukrajine i Turske.

Program započinje dvodnevnim bootcamp-om, nakon čega slijedi osmotjedna faza predakceleracije u sklopu koje će poduzetnički stručnjaci održati trening te pružiti podršku timovima u razvoju i finalizaciji minimalno održivog proizvoda. Za prvu fazu razvoja i finalizacije MVP-a dodjeljuje se potpora od 5.000,00 €. Timovi koji uspješno završe program, uključe se na vrijeme i predstave snažan MVP, kvalificiraju se za prvu tranšu Finalne nagrade u iznosu od 10.000,00 €. U trećoj fazi prvih 10 pothvata iz svih regija, koji su primili prvu tranšu „Finalne nagrade“ i koji su pronašli investitora do 27. studenoga 2022. godine, osvojit će dodatnih 10.000,00 €.

Prijave su otvorene do 8. travnja 2022. godine, a više informacija o programu pronađite na sljedećoj poveznici: https://www.eitdigital.eu/venture-program

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na adresu e-pošte eitfoodhub@tera.hr.

X
Secured By miniOrange