U tijeku su prijave za izložbu BUDI UZOR®/INOVA®2022.

17. međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR®/INOVA® održava se u Osijeku od 12. do 14. listopada 2022. godine. Pozivamo sve zainteresirane za sudjelovanje da nam se obrate.

17. međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR®/INOVA® održava se u Osijeku od 12. do 14. listopada 2022. godine u organizaciji TERA Tehnopolis d.o.o., Saveza hrvatskih inovatora, Saveza inovatora Zagreba i Hrvatske udruge inovatora-poduzetnika (HUIP). Izložba je prilika za inovatore i poduzetnike koji mogu provjeriti kvalitetu svoje poslovne ideje, pronaći partnere, dobavljače, suradnike, no, prije svega, mogu naučiti kako prezentirati svoj projekt različitim dionicima.

Izložba će okupiti inovacije i inovatore iz cijelog svijeta. Dugogodišnja poslovna suradnja s inozemnim organizacijama inovatora, svjetsko pokroviteljstvo WIIPA-e (Svjetska organizacija inovatora i intelektualnog vlasništva) i iznimno zadovoljni strani izlagači na prethodnim izdanjima Izložbe 2018. i 2019. godine temelji su očekivanog nastupa 500 inovatora iz 30 država svijeta.

Program ovogodišnje Izložbe izuzetno je bogat, a između ostalog uključuje izložbu inovacija i prototipova, natjecanje u pisanju studentskih planova, sajam delikatesne hrane hrvatskih proizvođača, prodajnu izložbu potpuno dovršenih inovativnih proizvoda, burzu poslovne suradnje te poduzetničku akademiju.

Imate inovaciju, no želite provjeriti njezinu inovativnost i mogućnost komercijalizacije? Ili vam pak nedostaje prototip? Želite izložiti vaš proizvod, tražite partnera, kupca, dobavljača ili djelatnika? Ukoliko je vaš odgovor na neko od ovih pitanja DA, izložba BUDI UZOR®/INOVA® je za vas!

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane za sudjelovanje da se prijave e-poštom na ured[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000, osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek ili putem naše kontakt forme.

X
Secured By miniOrange