U tijeku su prijave za start-up natjecanje Get in the Ring

U Splitu se 29. listopada 2021. godine održava svjetski poznato natjecanje jedinstvenog formata Get in the Ring (GITR) na kojem se start-up tvrtkama pruža mogućnost internacionalizacije poslovanja i vidljivosti na globalnoj sceni. Za najbolja rješenja osiguran je nagradni fond od 300.000,00 kn bespovratnih sredstava od Grada Splita. #getinthering #startup #inovacije #potpore

29. listopada 2021. godine, po drugi put u Splitu, održava se svjetski poznato natjecanje jedinstvenog formata Get in the Ring (GITR) na kojem se start-up tvrtkama pruža mogućnost internacionalizacije poslovanja i vidljivosti na globalnoj sceni. Za najbolja rješenja osiguran je nagradni fond od 300.000,00 kn bespovratnih sredstava od Grada Splita.

Natjecanje GITR globalno je start-up natjecanje aktivno u više od 200 gradova, koje pruža priliku inovativnim start-up tvrtkama u svim krajevima svijeta da dokažu svoja rješenja i doprinesu rješavanju izazova 21. stoljeća. GITR pruža potporu start-up tvrtkama u realizaciji njihovih projekata na način da ih dovodi u direktan kontakt s investitorima i stručnjacima da bi im pomogli u rješavanju problema s kojima se susreću.

Ciljevi dodjele potpora su pokretanje rasta gospodarstva kroz inovativne razvojne ideje kojima se potiče i pomaže razvoj poduzetništva temeljenog na znanju i inovativnosti, stvaranje i razvoj novih proizvoda i usluga koje će start-up poduzetnike bolje pozicionirati na tržištu, povećanje konkurentnosti kroz inovativne aktivnosti te interakcija i mogućnost predstavljanja potencijalnim investitorima i  međunarodnim ulagačima.

Prijave za natjecanje otvorene su do 17. listopada 2021. godine, a prijaviti se mogu svi razvojni timovi i poslovni subjekti do 5 godina starosti na ovoj poveznici.

Za sve zainteresirane koji se žele prijaviti na događaj, a imaju pitanja i nedoumice, 4. listopada 2021. godine u 18h održava se Get in the Ring INFO SAT, online preko Zoom platforme, a na INFO SAT se možete prijaviti ovdje.

X
Secured By miniOrange