Unaprijedite svoje poslovanje u EU-u: internacionalizacija i izgradnja kapaciteta za MSP-ove

Dana 10. ožujka 2021. godine, od 9:15 do 10:15 sati prema srednjoeuropskom vremenu  Španjolska gospodarska komora u Belgiji i Luksemburgu i Fundación Equipo Humano organiziraju webinar na temu „Unaprijedite svoje poslovanje u EU-u: internacionalizacija i izgradnja kapaciteta za MSP-ove”, koji označava i službeno pokretanje programa MobiliseSME. #MobiliseSME #webinar #MSP

ZABILJEŽITE DATUM!

10. ožujka 2021. godine

Webinar „Unaprijedite svoje poslovanje u EU-u: internacionalizacija i izgradnja kapaciteta za MSP-ove”

Dana 10. ožujka 2021. godine, od 9:15 do 10:15 sati prema srednjoeuropskom vremenu  Španjolska gospodarska komora u Belgiji i Luksemburgu i Fundación Equipo Humano organiziraju webinar na temu „Unaprijedite svoje poslovanje u EU-u: internacionalizacija i izgradnja kapaciteta za MSP-ove”, koji označava i službeno pokretanje programa MobiliseSME.

O programu

MobiliseSME pilot je program poslovne mobilnosti koji nastoji unaprijediti razvoj vještina i kapaciteta europskih MSP-ova, podržavajući kratkotrajne prekogranične razmjene njihova osoblja.

Ovaj se program vodi pristupom koji spaja usavršavanje zaposlenika, menadžera i (su)vlasnika tvrtki s međunarodnim poslovnim prilikama za MSP-ove.

Mnoga poduzeća u ovom programu prepoznaju priliku za jačanje postojeće međunarodne suradnje, udruživanje s inozemnim poduzećima i prilagodbu svojeg poslovanja izazovima s kojima će se tek suočiti.

 

Pokretanje programa

Tijekom ovog online događaja tvrtke i poslovna udruženja imat će priliku doznati kako im inicijative financirane od strane EU-a mogu pružiti dodanu vrijednost, ne samo pospješivanjem njihova rasta i širenja na tržišta EU-a već i osnaživanjem vještina njihovih zaposlenika.

Događaju će prisustvovati i stručnjaci za internacionalizaciju i mobilnost zaposlenikā, MSP-ovi i tijela EU-a da bi razgovarali o trenutačnoj situaciji u kojoj se MSP-ovi nalaze, njihovoj ulozi na jedinstvenom tržištu EU-a i prilikama koje im ono pruža.

Osim toga, MSP-ovi će imati priliku susresti potencijalne partnere i pokrenuti nove suradnje. Događaj će poslužiti kao mjesto susreta i povezivanja za buduće poslovne prilike.

 

Govornici i ostale pojedinosti

Lokalne kontakt točke (gospodarske komore, poduzetnički inkubatori, poslovna udruženja i stručnjaci za mobilnost i poslovanje na razini EU-a) programa MobiliseSME sudjelovat će na ovom webinaru.

Na webinaru će sudjelovati i predstavnici dviju glavnih uprava za poslovanje i MSP-ove u Europskoj uniji, točnije:

[list type=”icon-arrow”]
  • Predstavnik Odjela za mobilnost radnika te slobodno kretanje radnika i Europske mreže službi za zapošljavanje iz Glavne uprave za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključenost (DG EMPL)
  • Predstavnik Odjela za internacionalizaciju MSP-ova iz Glavne uprave za unutarnje tržište, industriju, poduzetništvo te male i srednje poduzetnike (DG GROW).
[/list]

Webinar će se održati na engleskom jeziku.

 

Registracija

Program događaja možete pronaći ovdje.

Za sudjelovanje na događaju prijavite se putem ovog obrasca.

X
Secured By miniOrange