UNICEF-OV INOVACIJSKI FOND OTVORIO POZIV START-UP TVRTKAMA

UNICEF-ov Inovacijski fond otvorio je poziv start-up tvrtkama koje koriste napredne tehnologije (ML/AI, blockchain, VR/AR) za razvoj proizvoda namijenjenih za pomoć djeci u učenju ili digitalnom povezivanju u cilju budućeg zapošljavanja. Za svaki tim osigurali su do $100K investicije i prilikom investiranja ne uzimaju vlasnički udio u poduzeću. Ovaj poziv je otvoren globalno do 27. srpnja 2020. godine, uz poseban fokus na regiju zapadnog Balkana, te se očekuju i prijave iz Hrvatske.

UNICEF-ov Inovacijski fond otvorio je poziv start-up tvrtkama koje koriste napredne tehnologije (ML/AI, blockchain, VR/AR) za razvoj proizvoda namijenjenih za pomoć djeci u učenju ili digitalnom povezivanju u cilju budućeg zapošljavanja.

U potrazi su za open-source projektima (iako prihvaćaju i one koji su spremni postati open-source) s postojećim prototipom. Za svaki tim osigurali su do $100K investicije i prilikom investiranja ne uzimaju vlasnički udio u poduzeću. Prijaviti se mogu timovi iz svih zemalja u kojima postoje UNICEF-ovi programski uredi, koji imaju jak tim osnivača i jasan put kako će poboljšati svoje okruženje. Ovaj poziv je otvoren globalno, uz poseban fokus na regiju zapadnog Balkana, te se očekuju i prijave iz Hrvatske.

Na sljedećoj poveznici možete pročitati više detalja o područjima koja su im od posebnog interesa i kriterije za izbor timova.

Rok za prijave je 27. srpnja 2020. godine, a prijave su moguće preko sljedeće poveznice.

Webinar o procesu prijave na ovaj poziv će se održati 9. srpnja 2020. godine, uz obaveznu prijavu na sljedećoj poveznici.

Pitanja i dodatne informacije možete zatražiti preko obrasca.

X
Secured By miniOrange