Upoznajte najinovativnije hrvatske start-up tvrtke iz prehrambeno-prerađivačkog sektora i glasajte za svog favorita!

Natjecanje EIT Food Innovation Prizes u Hrvatskoj organizira TERA Tehnopolis d.o.o., hrvatska regionalna kontakt točka programa EIT Food (EIT Food HUB Croatia), u suradnji s HGK – Županijskom komorom Osijek. Natjecanje se održava online, 22. srpnja 2020. godine, u trajanju od 10:00 do 12:00 sati. Žiri će odabrati tri najinovativnije i obećavajuće start-up tvrtke te ih nagraditi s 1.000, 3.000 i 5.000 eura! Cjelokupni događaj prenosi se uživo, a na Natjecanju ove godine sudjeluje ukupno osam natjecatelja iz Hrvatske!

O čemu je riječ?

EIT Food Innovation Prizes jedno je od najvećih natjecanja za start-up tvrtke iz poljoprivredno-prehrambenog sektora u Južnoj i Istočnoj Europi. Nagrađuju se poduzetnici i start-up tvrtke u cilju razvoja njihovih inovativnih proizvoda i usluga koje mogu promijeniti i doprinijeti razvoju prehrambenog sustava.

 

Žiri će odabrati tri najinovativnije i obećavajuće start-up tvrtke te ih nagraditi s 1.000, 3.000 i 5.000 eura!

 

Kada i gdje?

Natjecanje u Hrvatskoj organizira TERA Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka, hrvatska regionalna kontakt točka programa EIT Food (EIT Food HUB Croatia), u suradnji s HGK – Županijskom komorom Osijek. Natjecanje se održava online, 22. srpnja 2020. godine, u trajanju od 10:00 do 12:00 sati.

Cjelokupni događaj prenosi se uživo te mu možete pristupiti putem sljedeće poveznice.

U sklopu Natjecanja gledatelji imaju priliku glasati za svog favorita i pomoći mu osvojiti dodatnih 2.000 eura!

Imajte na umu da se na događaj morate registrirati OVDJE kako bi imali mogućnost glasanja za svog favorita.

 

Veliko finale

Ove godine online finale natjecanja Innovation Prizes održava se u ukupno 17 zemalja u Južnoj i Istočnoj Europi: Hrvatska, Bugarska, Češka, Estonija, Grčka, Mađarska, Italija, Latvija, Litva, Poljska, Portugal, Rumunjska, Srbija, Slovačka, Slovenija, Španjolska i Turska.

Natjecanje uključuje i veliko finale u sklopu kojega se dobitnici prve nagrade od 5.000 eura iz svih 17 država natječu za osvajanje tri glavne nagrade: 10.000, 15.000 i 25.000 eura!

 

Hrvatski natjecatelji

Na Natjecanju ove godine sudjeluje ukupno osam natjecatelja iz Hrvatske:

[list type=”icon-arrow”] [/list]

Podržimo naše kandidate!

 

 

Napominjemo da prijavom na događaj potvrđujete da ste pročitali i da prihvaćate klauzulu o zaštiti osobnih podataka, kojoj možete pristupiti putem sljedeće poveznice.

Vaši podaci za kontakt će se prikupljati, obrađivati i koristiti u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka, i to samo u komunikacijske svrhe.

 

X
Secured By miniOrange