USPJEŠNA SURADNJA IZMEĐU TVRTKE PHOENIX D.O.O. IZ ORAHOVICE I PODUZETNIKA PABLA IZ SEVILLE

Tvrtka Phoenix d.o.o. na području Hrvatske posluje već 26 godina i izvozi čak 90% svojih proizvoda. Bavi se proizvodnjom opruga i strojeva za proizvodnju opruga. Kroz program Erasmus za mlade poduzetnike željeli su pronaći mladog, ali ozbiljnog poduzetnika koji bi im između ostaloga pomogao u razvoju međunarodnih kontakata, pronalasku inovativnih rješenja za poboljšanje poslovanja, širenju poslovanja na novo tržište, kao i s novim i „svježim“ idejama vezano uz postojeće poslovanje tvrtke. Sve navedeno pronašli su u mladom poduzetniku, po struci industrijskom inženjeru, Pablu.

Tijekom razmjene zajedno su radili na reorganizaciji proizvodnih procesa, razvili su i testirali alate za poboljšanje produktivnosti industrijskih procesa u malim i srednjim poduzećima, uveli nove proizvodne procese, definirali konačne zaključke o nužnim promjenama za poboljšanje trenutnog poslovanja te su, u konačnici, dogovorili nastavak poslovne suradnje i nakon završetka razmjene.

Tvrtka je, zahvaljujući razmjeni, povećala proizvodnu učinkovitost te stekla novi uvid u vlastito poslovanje.

Sudjelovanje u programu Erasmus za mlade poduzetnike je iznimno ugodno iskustvo za našu tvrtku. Bila je to idealna prilika za istovremenu razmjenu našeg iskustva i njegovog znanja. Sigurno ćemo ponovno sudjelovati u Programu.“, rekao je Zvonimir Katavić iz tvrtke Phoenix d.o.o.

Zbog izuzetno uspješne provedbe Programa, razmjene se nastavljaju i u novoj godini, u okviru novog konzorcija Practyce V. Iskazi interesa za sudjelovanje u novom ciklusu Programa već stižu, a svi zainteresirani svoju prijavu mogu osigurati kontaktom na broj telefona 031 251 019, putem e-pošte ivana[at]tera.hr ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

X
Secured By miniOrange