Virtualni poslovni susreti – „Spotlight on European Supply Chain and Logistics Innovation”

Pozivamo vas na sudjelovanje u virtualnim međunarodnim poslovnim susretima, u kojima imate priliku pronaći partnere za suradnju i ulaganje u Vaše projekte.

Tera Tehnopolis sudjeluje u organizaciji događaja pod nazivom „Spotlight on European Supply Chain and Logistics Innovation”, koji će se održati od 22. – 23. rujna 2020. godine.

Cilj je ovog događaja pronaći nova rješenja za digitalizaciju i automatizaciju logistike, a sve registrirane tvrtke imaju priliku putem internetske platforme ponuditi svoje proizvode ili usluge te pronaći investitore, partnere za internacionalizaciju poslovanja, suradnju na projektima, razvoj inovacija, razvoj poslovanja i više od toga.

Osim toga, u tematski podijeljenim sesijama, inovativne start-up tvrtke na ovom će događaju imati priliku potencijalnim investitorima i korisnicima uživo predstaviti svoja rješenja za razna područja unutar logistike (primjerice, upravljanje lancem opskrbe, skladištenje, transport, internet stvari i slično). Za predstavljanje svojih inovativnih ideja tvrtke se mogu prijaviti do 15. kolovoza 2020. godine.

Registracija je brza i jednostavna, a sudjelovanje u potpunosti besplatno.

Više informacija o događaju, registraciji, sudionicima i programu možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Za sva pitanja i nejasnoće obratite se na ured[at]tera[.]hr.

X
Secured By miniOrange