VIRTUALNI POSLOVNI SUSRETI VISOKOKVALITETNE HRANE BELGRADE FOOD SHOW 2020

Kupci će, nakon registracije, imati priliku na jednom mjestu pretražiti profile svih sudionika i da na jednostavan i brz način zakažu sastanke, naprave svoj osobni raspored i uspostave suradnju s vodećim proizvođačima visokokvalitetne hrane u Srbiji i regiji. #B2B #EEN #BelgradeFoodShow

Privredna komora Srbije, Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u suradnji s Asocijacijom za promociju srpske hrane i uz podršku Europske poduzetničke mreže, pozivaju Vas na međunarodne poslovne susrete Belgrade Food Show 2020.

Zbog značaja u povezivanju srpskih i regionalnih proizvođača s domaćim i inozemnim kupcima, ali imajući u vidu i sigurnost sudionika, ovogodišnji Belgrade Food Show će biti održan online 24. i 25. studenoga 2020. godine tijekom virtualnog sajma i konferencije visokokvalitetne hrane Belgrade Food Show 2020. Poslovni susret će okupiti ključne institucije i vodeće europske stručnjake iz prehrambenog sektora, kao i najbolje proizvođače iz Srbije i regije.

Kupci će, nakon registracije, imati priliku na jednom mjestu pretražiti profile svih sudionika i da na jednostavan i brz način zakažu sastanke, naprave svoj osobni raspored i uspostave suradnju s vodećim proizvođačima visokokvalitetne hrane u Srbiji i regiji.

Proizvođačima se pruža prilika za predstavljanje proizvoda na najbolji mogući način i povezivanje s najznačajnijim europskim i regionalnim kupcima specijaliziranim za visokokvalitetne prehrambene proizvode.

Sudjelovanje na međunarodnim B2B poslovnim sastancima je besplatno, a prijaviti se možete putem sljedeće poveznice najkasnije do 23. studenoga 2020. godine.

X
Secured By miniOrange