Zadnja prilika za prijavu na natječaj za izradu koncepta dRural platforme u vašoj regiji!

dRural želi proširiti svoj koncept te ukazati na prednosti i imati utjecaj izvan konzorcija!

Projekt će odabrati osam regija koje se nalaze izvan konzorcija te koje bi bile u ulozi tzv. „zrcalnih regija“ (eng. Mirror Regions), radeći po konceptu dRural platforme na novim područjima.

Opći cilj dRural otvorenog poziva za tzv. „zrcalne regije“ je poticanje inovacija i razvoja ruralnih regija unaprjeđenjem, koordinacijom i uključivanjem novih dionika za pružanje usluga dodane vrijednosti općoj populaciji i poslovnom sektoru.

S odabranim regijama će se provesti trening i 1:1 mentorstvo na tehničkoj i poslovnoj razini te mentorstvo za izgradnju ekosustava. Također, odabrane regije će primiti do 120.000 eura financijske potpore za provedbu rješenja na službenom jeziku regije/zemlje, izradu koncepta prema uputama dRural demonstratora, izbjegavajući početne prepreke i prateći najbolje prakse, naučene lekcije i uspješne priče za izradu koncepta dRural platforme.

Prijave su otvorene do 13. travnja 2023. godine, a detalje možete pronaći na službenoj dRural web stranici.

U cilju dodatne promocije Poziva, projektni partneri izradili su promotivni video u kojem možete dobiti detaljne informacije o otvorenom pozivu. Promotivni video nalazi se OVDJE.

Pored toga, snimljen je i webinar na kojem se raspravljaju detalji vezani uz poziv. Webinar se nalazi OVDJE.

 

Za više informacija kontaktirajte hrvatskog konzorcijskog partnera, TERA Tehnopolis, e-poštom na ured[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000, osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, 31000 Osijek ili putem kontakt forme.

X
Secured By miniOrange