ZAGREB CONNECT

Zagrebački inovacijski centar (ZICER) i Grad Zagreb pozivaju Vas na online konferenciju Zagreb Connect za start-up tvrtke koja se održava 3. prosinca 2020. godine. Saznajte više o izazovima tehnološkog transfera i o tome kako je znanost postala neizostavni dio start-up kulture, ali i o velikim uspjesima hrvatskih start-up tvrtki. Zagreb Connect je i veliko finale ZICER-ovog predakceleracijskog programa Startup Factory. #zicer #gradzagreb #ZagrebConnect #konferencija #start-up #StartupFactory #finale

Zagrebački inovacijski centar (ZICER) i Grad Zagreb pozivaju Vas na online konferenciju Zagreb Connect za start-up tvrtke koja se održava 3. prosinca 2020. godine. Saznajte više o izazovima tehnološkog transfera i o tome kako je znanost postala neizostavni dio start-up kulture, ali i o velikim uspjesima hrvatskih start-up tvrtki.

Zagreb Connect je i veliko finale ZICER-ovog predakceleracijskog programa Startup Factory na kojem se natječu 18 finalista, a za najbolje timove Grad Zagreb osigurava 550.000,000 kn bespovratnih novčanih sredstava.

Program konferencije uključuje sljedeća događanja:

[list type=”icon-arrow”]
  • kratke promotivne prezentacije (eng. pitches) i
  • panel rasprave.
[/list]

Više informacija o prijavama i programu konferencije pronađite na sljedećoj poveznici.

 

X
Secured By miniOrange