Upute inovatorima

Poziv za sudjelovanje na izložbi BUDI UZOR®/INOVA®

Početak studenoga je svake godine rezerviran za međunarodnu izložbu inovacija i studentskih poslovnih planova BUDI UZOR®/INOVA®.

Izložba BUDI UZOR®/INOVA® namijenjena je inovatorima i nositeljima poslovnih ideja koji žele ispitati tržišnu vrijednost svoje inovacije i započeti poslovanje. Dolaskom brojnih stranih delegacija i njihovim izlaganjem, izložba je prigoda za održavanje niza poslovnih razgovora, mjesto za pronalazak partnera, kupca, dobavljača ili djelatnika. Svi sudionici, ali i posjetitelji, imaju priliku povećati svoju konkuretnost i probiti se na domaće i europsko tržište.
TERA Tehnopolis, partner u Europskoj poduzetničkoj mreži – EEN, u suradnji s Hrvatska udruga inovatora-poduzetnika (HUIP), posebno podupire izlazak znanstvenika i poduzetnika na tržište EU. Pronalazak ključnih partnera, poticanje daljnjeg razvoja istraživačkih projekata te njihova komercijalizacija i umrežavanje na nacionalnoj i međunarodnoj razini su jedinstvene prilike koje se pružaju u sklopu izložbe. Sudjelovanje na izložbi i osvajanje medalja i nagrada može prijaviteljima projekata donijeti dodatne bodove u procjeni njihovih projektnih prijava. Međunarodni ocjenjivački sud čine predstavnici svih inozemnih izlagača i vodeći hrvatski stručnjaci.
Važna komponenta i poseban ponos organizatora izložbe je Natjecanje u pisanju studentskih poslovnih planova BUDI UZOR® koje se svake godine organizira pod različitim temama. Najuspješniji svake godine osvajaju vrijedne nagrade te im je omogućeno samostalno kretanje u poduzetničke vode i pokretanje konkretnih projekata koji svakako konkuriraju na tržištu.

Molimo Vas da iskažete interes za sudjelovanjem putem ispod navednih kontakata.
Kontakti: 031/251-000, udruga.huip[at]gmail[.]hr. Napominjemo da uz prijavu obavezno priložite fotografiju svoje inovacije.

X
Secured By miniOrange