Završava projekt TERA – Savjetnik za poduzetnike

TERA Tehnopolis d.o.o. obavještava svoje korisnike da projekt TERA – Savjetnik za poduzetnike (TERA – SAPO II), završava s danom 1. travnja 2022. godine.

Opći je cilj ovog projekta poboljšanje kvalitete poduzetničke savjetodavne infrastrukture, a što će doprinijeti poboljšanju poduzetničke klime na području Osječko-baranjske županije, a time i cijele Republike Hrvatske. Specifični je cilj ovog projekta povećanje opsega usluga PPI, a koje će malim i srednjim poduzetnicima biti dostupne na jednom mjestu, odnosno pružanje usluga informiranja MSP-ova i olakšavanje pristupa informacijama u svrhu poticanja njihova rasta i razvoja.

U skladu s navedenim ciljevima i planiranim vremenskim razdobljem projekta (18 mjeseci trajanja provedbe projekta), TERA Tehnopolis d.o.o. provela je preko 16 informativnih radionica, 11 okruglih stolova, različitih individualnih konzultacija, mjesečnim objavljivanjem newslettera i putem elektroničke pošte, a sve u svrhu informiranja i povezivanja malih i srednjih poduzetnika, a uz to je i nadogradila postojeću web-stranicu novim sadržajima i web alatima.

Projektom TERA – Savjetnik za poduzetnike (TERA – SAPO II) nastojalo se provoditi aktivnosti informiranja MSP-ova o poduzetničkim temama i aktivnostima, mogućnostima financiranja, EU natječajima, nacionalnim i lokalnim natječajima, aktualnom zakonodavnom okviru, pokretanju poslovanja, pisanju poslovnog plana i razvoju održivih poslovnih aktivnosti, prelasku na čistu proizvodnju i kružno gospodarstvo te redovnom poslovanju, uključujući savjetovanje u računovodstvenim poslovima i pravno savjetovanje te savjetovanje u području zaštite intelektualnog vlasništva i internacionalizacije poslovanja.

Unatoč završetku projekta, TERA Tehnopolis d.o.o. i dalje nastavlja s provedbom usluge poslovnog savjetovanja te ovim putem, pozivamo sve zainteresirane poduzetnike i one koji to žele postati da nam se obrate s povjerenjem na broj telefona: 031/251-000, putem e-maila ured@tera.hr, osobno u prostorijama naše tvrtke na adresi: Trg Ljudevita Gaja 6 u Osijeku ili putem kontakt forme.

Ukupnu vrijednost projekta TERA SAPO II, u iznosu od 794.789,60 kn, sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 490.224,45 kn.

X
Secured By miniOrange