Znate li što jedete? Ako ne znate, mi znamo! Prijavite se i saznajte.

Završna konferencija projekta pod nazivom ”Podrška poljoprivredno-prehrambenim zajednicama i mrežama u jugoistočnoj Europi kroz razvoj usluga o kvaliteti hrane i sljedivosti uz pomoć blockchain tehnologije“ održava se 21. rujna 2022. godine u Bukureštu, Rumunjska.

Nakon nekoliko mjeseci marljivog rada, projekt pod nazivom  ”Podrška poljoprivredno-prehrambenim zajednicama i mrežama u jugoistočnoj Europi kroz razvoj usluga o kvaLogo SmartAgriHubsliteti hrane i sljedivosti uz pomoć blockchain tehnologije“ bliži se svome kraju. Sve što smo naučili, stvorili i pokrenuli želimo vam predstaviti na završnoj konferenciji projekta koja se održava 21. rujna 2022. godine u Bukureštu, Rumunjska.

Sofversko rješenje razvijeno u sklopu projekta, FoodQualiTrace, odgovara strategiji ”od polja do stola” (Farm to Fork) koja se koncentrira na razvoju sigurnog i transparentnog opskrbnog lanca. Softversko rješenje ima jedinstven i inovativan pristup kroz sposobnost stvaranja sigurnog i transparentnog opskrbnog lanca za poljoprivredno-prehrambene proizvode od farme do krajnjeg potrošača.

Događaj će biti organiziran u hibridnom formatu, a svi sudionici će osim upoznavanja sa razvijenim softverskim rješenjem imati priliku, kroz interaktivni panel, saznati kako su projektni partneri prešli put od koncepta do implementacije.

Ukoliko ste zainteresirani, registrirati se možete na ovoj poveznici.

Za više informacija o programu događaja i predavačima posjetite službenu stranicu partnera.

Također, iznimno smo ponosni što je ovaj projekt među odabranima za prezentiranje na završnoj konferenciji projekta SmartAgriHubs, koja će se održati u Portugalu od 26. do 28. rujna 2022. godine.

Pratite nas i dalje i saznajte kako možete biti sigurni u hranu koju konzumirate!

X
Secured By miniOrange