Prijavite se sa svojom inovacijom na međunarodnu izložbu BUDI UZOR®/INOVA 2024!

Međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR®/INOVA 2024 se ove godine održava na Zagrebačkom velesajmu, Zagreb, Avenija Dubrovnik 15, od 16. do 18. listopada 2024. godine, pod motom „Gradimo inovativni svijet zajedno!“. Izložba je namijenjena inovatorima i nositeljima poslovnih ideja koji žele ispitati tržišnu vrijednost svoje inovacije i započeti poslovanje.

Dolaskom brojnih stranih delegacija i njihovim izlaganjem, izložba je prigoda za održavanje niza poslovnih razgovora, mjesto za pronalazak partnera, kupaca, dobavljača ili djelatnika. Svi sudionici imaju priliku povećati svoju konkurentnost i probiti se na domaće i europsko tržište.

Pozivamo sve inovatore na sudjelovanje na izložbi i predstavljanje svojih inovacija. Inovacije će biti ocijenjene od strane stručnog žirija, a izložba je prilika za ispitati tržišnu vrijednost istih, promovirati ih, pronaći potencijalne partnere, kupce i suradnike. Sudjelovanje na izložbi omogućeno je bez naknade za sve članove Hrvatske udruge inovatora – poduzetnika (HUIP).

Moto ovogodišnje izložbe stavlja fokus na inovacije. Inovacije nas pokreću: od kotača do parnog stroja, povijesno su mijenjale svijet i dotadašnje stilove života iz temelja. U današnje vrijeme čini se da se inovacije pojavljuju takvom brzinom da je to teško popratiti. Ipak, takvo okruženje pogoduje ambicioznim inovatorima. Određeni oblici naprednih tehnologija (npr. AI) su dostupni široj publici, a cjelokupno svjetsko znanje je nadohvat ruke svima koji se povežu na Internet.

Zahvaljujući tako širokoj dostupnosti resursa, teoretski, nikada nije bilo lakše inovirati. Ipak, to nije dovoljno: nužno je imati ideju, plan, hrabrost i maštu. Takve osobe i tražimo za našu izložbu, jer takve osobe trebaju našem svijetu. Osobe koje su odlučile steći znanje i uložiti trud i vrijeme kako bi sudjelovale u stvaranju boljeg, inovativnog svijeta, zajedno.

Registracije se vrše putem prijavnog obrasca u kojem možete označiti na kojim dijelovima izložbe ćete sudjelovati. Za više informacija, možete nas kontaktirati putem broja telefona 031/251-002 (Silvia Sabo) ili e-poštom na uzor@tera.hr.

X
Secured By miniOrange