Budite dio jedinstvene izložbe inovacija BUDI UZOR/INOVA 2022.

Posjetite i sudjelujte na međunarodnoj izložbi inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR/INOVA 2022. u Mall-u Osijek od 12. do 14. listopada 2022. godine. Program izložbe zaista je bogat i prilagođen svim uzrastima. Za sve koji na izložbi žele predstaviti svoju inovaciju napominjemo da su prijave produžene do 7. listopada 2022. godine. Zato požurite i ne propustite ovu jedinstvenu priliku!

Posjetite i sudjelujte na međunarodnoj izložbi inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR®/INOVA 2022.Mall-u Osijek od 12. do 14. listopada 2022. godine.

Izložba je namijenjena inovatorima, nositeljima poslovnih ideja koji žele ispitati tržišnu vrijednost svoje inovacije i započeti poslovanje, ali i svim ostalim uzrastima za koje smo pripremili zanimljive sadržaje.

Zašto sudjelovati na izložbi?

  • pronađite tehnologiju ili poslovnu ideju koju želite primijeniti u svom poslovanju;
  • pronađite program potpore najprimjereniji svojim potrebama;
  • provjerite inovativnost i mogućnost komercijalizacije vlastite inovacije;
  • pronađite partnere, kupce, dobavljače, djelatnike;
  • prodajte ili licencirajte postojeću inovaciju.

Među inovacijama pronaći ćete i potpuno jednostavne izume koji Vam mogu olakšati svakodnevni život. No, inovativnost nećete doživjeti samo proučavanjem izložaka.

10. i 11. listopada 2022. godine, u sklopu dana otvorenih vrata, u poslovnom inkubatoru TERA Tehnopolis d.o.o. konzultirajte se na temu raspoloživih usluga nositeljima inovativnih ideja, a u BIOS poduzetničkom inkubatoru provjerite koja je oprema na raspolaganju poduzetnicima.

U okviru izložbe od 12. do 14. listopada 2022. godine, između ostalog, održat će se panel rasprava na temu aktualnih EU inicijativa – digitalizacije i zaštite okoliša te Slavonski kutak na kojem će posjetitelji imati priliku okusiti tradicionalne slavonske specijalitete. Također, na izložbi će se održati i radionica koja potiče poduzetnički duh svima koji žele osnovati svoju start-up tvrtku, a zainteresirani će moći doznati i više o zaštiti intelektualnog vlasništva. Poseban ponos izložbe je natjecanje u pisanju poslovnih planova BUDI UZOR® koje se održava u četvrtak, 13. listopada 2022. godine, a cijelu će izložbu upotpuniti i info-štandovi različitih EU projekata.

Za sve koji na izložbi žele predstaviti svoju inovaciju napominjemo da su prijave otvorene do 7. listopada 2022. godine. Zato požurite i ne propustite ovu jedinstvenu priliku!

Obrazac za prijavu inovacije pronađite ovdje, a više informacija o izložbi dostupno je na ovoj poveznici.

X
Secured By miniOrange