Razvijte svoj talent uz pomoć vrhunskih stručnjaka iz poljoprivredno-prehrambenog sektora tijekom plaćenog stažiranja u EU

Aktivnost EIT Food RIS Fellowships sastoji se od dvaju komplementarnih programa:

  • RIS Fellowships je program plaćenog stažiranja namijenjen studentima diplomskih studija, diplomiranim studentima i mladim poduzetnicima. Program nudi financijsku potporu u iznosu od 650 – 1350 eura (ovisno o načinu izvršenja stažiranja). Korisnici će imati priliku primijeniti akademsko znanje u praktičnom okruženju i razviti vještine kreativnog rješavanja problema u partnerskim organizacijama EIT-ove zajednice znanja i inovacija, a s ciljem da potaknu poduzetničke inovacije u svojim zemljama. Kandidati će imati mogućnost steći praktično iskustvo rada u prehrambenoj industriji te osnažiti svoje poslovne vještine i kompetencije, uključujući analitičko mišljenje i kreativno rješavanje problema. Sudjelovat će u aktivnostima učenja kroz rad u tvrtkama domaćinima, odnosno u radu na internim projektima ili svakodnevnim zadacima. PRIJAVITE SE OVDJE
  • RIS Talents je program plaćenog stažiranja namijenjen studentima doktorskih studija i mladim poslijedoktorandima. Program nudi financijsku potporu u iznosu od 850-1800 eura (ovisno o načinu izvršenja stažiranja). Prijavitelji će učiti na projektima istraživanja i razvoja, a tijekom stažiranja poticat će ih se na industrijsku suradnju ili poduzetništvo. Sudionici programa RIS Talents imat će priliku razviti vještine kritičkog mišljenja sudjelovanjem u inovacijskim projektima, projektima istraživanja i razvoja koje provode partnerske organizacije zajednice EIT Food ili projektima u sklopu programa Obzor Europa. PRIJAVITE SE OVDJE.

Svake godine studenti imaju priliku biti dio jedinstvenih plaćenih praksi među vrhunskim stručnjacima iz poljoprivredno-prehrambenog sektora s područja cijele Europe.

Ove godine, u 5. izdanju EIT Food RIS Fellowship programa otvorena su 45 mjesta za stažiranje u različitim odjelima i operativnim područjima. Pronađite svoje mjesto među velikim tvrtkama kao što su Maspex, Puratos ili start-up tvrtkama kao što su Napiferyn Biotech, Agricolus, Glucanova i brojni drugi.

Prijavite se za mogućnost plaćenog stažiranja u trajanju od 3-6 mjeseci i steknite industrijska i organizacijska znanja kroz svakodnevne poslovne interakcije i poslove.

Zbog situacije s COVID-19, u 2022. godini, kao i tijekom 2021. godine postoje tri opcije za stažiranje, a to su:

  • Online
  • Na licu mjesta
  • Hybrid (kombinacija oba načina)

Više informacija o programima možete saznati OVDJE, a svoju prijavu možete izvršiti najkasnije do 31. ožujka 2022. godine putem sljedeće poveznice.

X
Secured By miniOrange