Update: Prilika da Vaša inovacija prijeđe iz riječi u djela je pred vratima: Prijavite se na izložbu inovacija BUDI UZOR/INOVA 2022.!

Produžene su prijave za međunarodnu izložbu inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR®/INOVA 2022. koja se održava u Mall-u Osijek od 12. do 14. listopada 2022. godine, pod motom „TJEDAN INOVACIJA“. Pozivaju se inovatori, istraživači, studenti, fakulteti i sveučilišta da prijave svoje inovacije do 26. rujna 2022. godine i postanu uzor drugima!

Pozivaju se inovatori, istraživači, studenti, fakulteti i sveučilišta da prijave svoje inovacije na međunarodnu izložbu inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR®/INOVA 2022. koja se održava u Mall-u Osijek od 12. do 14. listopada 2022. godine, pod motom „TJEDAN INOVACIJA“. Izložba BUDI UZOR®/INOVA 2022. namijenjena je inovatorima i nositeljima poslovnih ideja koji žele ispitati tržišnu vrijednost svoje inovacije i započeti poslovanje, a ista će se ove godine održati u hibridnom obliku (onsite i online).

Zašto sudjelovati na izložbi?

  • pronađite tehnologiju ili poslovnu ideju koju želite primijeniti u svom poslovanju;
  • pronađite program potpore najprimjereniji svojim potrebama;
  • provjerite inovativnost i mogućnost komercijalizacije vlastite inovacije;
  • pronađite partnere, kupce, dobavljače, djelatnike;
  • prodajte ili licencirajte postojeću inovaciju.

Prijave su otvorene do 26. rujna 2022. godine, a obrazac za prijavu za sudjelovanje pronađite ovdje. Više informacija o izložbi dostupno je na ovoj poveznici.

X
Secured By miniOrange