POSLOVNI SUSRETI

Swiss Medtech Day 2022

Početak: 14.6.2022.

Kraj: 28.6.2022.

Mjesto: Hybrid (Bern, Švicarska)

Swiss Medtech Day vodeća je konferencija o švedskoj industriji medicinske tehnologije, koja svake godine skupi više od 600 predstavnika. Glavna tema ovogodišnje konferencije je ”Digitalna zdravstvena tehnologija”. S obzirom da je zdravstveni sektor u razdoblju preokreta, potražnji digitalnih proizvoda i premišljanju inovativnih procesa i poslovnih modela, događaj je osmišljen tako da na praktičan način senzibilizira sudionike o temi digitalizacije.

Konferencija i matchmaking uživo:

Događaj će se održati 14. lipnja 2022. godine u Bernu, Švicarska. Uz raznovrsna izlaganja i zadiranja u temu digitalne zdravstvene tehnologije, također nudi platformu za ranije dogovorene ”jedan na jedan” poslovne sastanke.

Virtualni matchmaking:

Nadalje, virtualni matchmaking događaj će se održati od 15. do 28. lipnja 2022. godine. Događaj je odlična prilika za međunarodnu suradnju, posebice za umrežavanje sa Švicarcima.

 

Free From Food Barcelona 2022

Početak: 7.6.2022.

Kraj: 8.6.2022.

Mjesto: Barcelona, Španjolska

 

Free From Functional & Health Ingredients 2022 je europski trgovački događaj za kupce i razvrstače iz maloprodaje i industrije sa bez, organskim, veganskim, funkcionalnim i zdravim prehrambenim rješenjima (engl. Retail and Industry on Free From, Organic, Vegan, Functional and Healthy Food Solutions).

Matchmaking događaj će se održati 7. i 8. lipnja 2022. godine u sajamskoj instituciji Fira u Barceloni, Španjolska.

Međunarodni trgovački sajam je tržište namijenjeno proizvođačima, istraživačima, trgovcima i kupcima iz maloprodaje, ugostiteljstva, zdravstva i dućana iz cijeloga svijeta, aktivnih u ”bez” (eng. Free-from) proizvodima, poput ”bez” glutena, laktoze, soje, šećera, masti, itd. Osim ”bez” hrane, izložba je usredotočena na sastojke hrane i funkcionalnu hranu.

Sudjelovanje na Free From Food Matchmaking događaju je besplatno.

X
Secured By miniOrange