Intuitivna platforma za upravljanje poslovnim procesima

Profil klijenta:

Tvrtka Celero Cloud GmbH smještena u Ettlingenu – pružatelj platforme za upravljanje poslovnim procesima i djelatnicima koja se temelji na oblaku (CeleroOne)

Potrebe klijenta:

Pouzdana rješenja s mnoštvom mogućnosti za brz i suvremen način upravljanja poslovnim procesima, koji je prilagodljiv svim promjenama u budućnosti; pouzdani resursi bez upravljanja infrastrukturom; višejezične velike količine podataka; optimalna i potpuno prilagodljiva modularna poslovna platforma za zaposlenike

Osigurano rješenje koje udovoljava potrebama:

Platforma CeleroOne namijenjena je mapiranju svih poslovnih procesa u tehnološkom okruženju koje se u potpunosti temelji na oblaku, sigurna je za ulaganja i neovisna o industriji. Platforma CeleroOne intuitivna je i podržana na svim standardnim mobilnim uređajima. Aplikacija nudi optimiranu i modularnu poslovnu platformu za zaposlenike te upravljanje resursima u B2B i B2C sektoru, i to diljem Europe i svijeta. Aplikacija se može spojiti s drugim rješenjima i uslugama ili se koristiti kao samostalno rješenje. CeleroOne je poslovna platforma koja uključuje planiranje, upravljanje i nadzor ljudskih potencijala u kombinaciji s raznovrsnim područjima usluga.

X
Secured By miniOrange