Promocija poduzetničkog duha

Budi uzor® je međunarodna izložba inovacija i studentskih poslovnih planova. Od samog početka, Budi uzor® posebnu brigu vodi o studentima i inovativnim poduzetnicima.

Izložba kontinuirano raste po veličini mjerenoj u m2, broju izlagača i broju stranih delegacija, broju natjecatelja u pisanju studentskih poslovnih planova, broju visokih učilišta koja sudjeluju, sadržaju poduzetničke akademije i količini zabavnih sadržaja. No, najvažnija mjera uspjeha je poslovni uspjeh sudionika koji brže i učinkovitije pokreću svoje poslovanje te ga vode s manje rizika i više ambicija.

O uspjehu ovog projekta također govori činjenica da predstavlja pobjednika na nacionalnoj razini za natjecanje Europska nagrada za promicanje poduzetništva 2017. – EEPA 2017 (European Enterprise Promotion Awards – EEPA 2017).

EEPA je priznanje kojim Europska komisija svake godine nagrađuje projekte i inicijative koje provode javna tijela samostalno ili u javno-privatnom partnerstvu s poduzetnicima zbog poticanja poduzetništva i razvoja malog gospodarstva. Inicijativa je pokrenuta kako bi se kroz primjere najboljih politika i praksi otvorile nove mogućnosti za lokalnu i regionalnu razinu s ciljem razvoja poduzetništva, zapošljavanja i zadržavanja stanovništva u njihovim sredinama.

U tijeku su prijave za Budi uzor® 2017. koje će se održati u Osijeku, 10. studenoga 2017. godine, u dvorani Gradski vrt. Prijave su moguće putem e-maila na budi.uzor@tera.hr, a poslovni plan se može napisati uz pomoć značajno unaprijeđenog obrasca ili potpuno nove aplikacije za pisanje poslovnog plana, dostupne klikom na poveznicu: https://app.budiuzor.tera.hr/.

Također, za one koji planiraju razvijati ili unaprijediti poslovni pothvat temeljen na znanju i tehnologiji, dostupan je udžbenik Inovativno3 poduzetništvo, koji se može naručiti putem e-maila: i3p@tera.hr.

X
Secured By miniOrange