Upute srednjoškolcima

Natjecanje u pisanju poslovnih planova BUDI UZOR®

Srednjoškolcima koji svoje obrazovanje žele usmjeriti u područje poslovnog planiranja te razvoj svojih inovativnih ideja u stvarne poduzetničke pothvate, Natjecanje je odlična prilika za početak njihovog prvog poduzetničkog i poslovnog uspjeha.

Natjecanje u pisanju poslovnih planova Budi uzor®održava se svake godine početkom studenoga. Finalna svečanost je prilika za prezentaciju poslovnih planova pred zahtjevnim žirijem kojeg čine ekonomisti, bankari, profesori i poduzetnici. Dodjeljuju se priznanja za sudjelovanje u finalu te zlatna, srebrna i brončana medalja, a da bi natjecanje bilo još zanimljivije, svake godine su, uz pomoć partnera i sponzora, osigurane zanimljive nagrade.

Što sudionici mogu postići sudjelovanjem na Natjecanju?

  • Izradom poslovnog plana i postera prema uputama TERA tima, stječe se pravo na potvrdu o sudjelovanju na natjecanju Budi uzor® koja se može uvrstiti u životopis.
  • Finalisti dobivaju potvrdu o sudjelovanju u finalu natjecanja Budi uzor®, besplatne edukacije i predinkubaciju u programu StudOS. Iskustvo dosadašnjih generacija govori da su takve diplome veoma često presudno utjecale na odabir u natječajima za prvi posao.
  • Najkvalitetniji poslovni planovi se nagrađuju zlatnom, srebrnom i brončanom medaljom. Autor najboljeg poslovnog plana se nagrađuje posebnom nagradom „GRAND PRIX BUDI UZOR® za najbolji poslovni plan“.

Izrada poslovnog plana je unaprijeđena i olakšana uz korištenje e-alata za izradu poslovnog plana. Alat sadrži sve dijelove poslovnog plana koji trebaju biti ispunjeni, a automatska kontrola unesenih podataka te automatsko popunjavanje proračunskih polja na bazi unesenih podataka olakšava pisanje poslovnog plana. Tijekom cijelog procesa izrade, korisnicima je omogućeno mentoriranje u formi komentara na pojedine stavke poslovnog plana.

Prijava za srednjoškolce se odvija na isti način kao i za studente. Svi sudionici mogu izradu poslovnog plana značajno olakšati korištenjem sveučilišnog udžbenika Inovativno3 poduzetništvo kojega mogu naručiti putem e-pošte na i3p[at]tera[.]hr.

X
Secured By miniOrange