Otvoren Poziv na dostavu projektnih prijedloga Dokazivanje inovativnog koncepta

Otvoren je Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava mikro, malim i srednjim poduzećima te znanstvenim organizacijama za sufinanciranje pretkomercijalnih aktivnosti u početnoj fazi razvoja novih proizvoda, usluga i tehnoloških procesa da bi se utvrdio potencijal za komercijalizaciju, usmjerio daljnji razvoj i smanjio rizik investicije. Rok za prijavu je 30. studenog 2022. godine.

Otvoren je Poziv na dostavu projektnih prijedloga Dokazivanje inovativnog koncepta iz programa Nacionalnog plana oporavka i otpornosti (NPOO) koji provodi HAMAG-BICRO.

Svrha Poziva: povećanje spremnosti za razvoj novih proizvoda i procesa zbog poboljšanih istraživačko-razvojnih i inovacijskih kapaciteta poduzeća i znanstvenih organizacija.

Posebni ciljevi Poziva:

  1. poboljšanje tržišne spremnosti rezultata istraživanja i razvoja;
  2. unapređenje kapaciteta poduzeća za istraživanje, razvoj i inovacije.

Predmet Poziva: dodjela bespovratnih sredstava mikro, malim i srednjim poduzećima te znanstvenim organizacijama za sufinanciranje pretkomercijalnih aktivnosti u početnoj fazi razvoja novih proizvoda, usluga i tehnoloških procesa da bi se utvrdio potencijal za komercijalizaciju, usmjerio daljnji razvoj i  smanjio rizik investicije.

Iznos raspoloživih sredstava: 36.165.000,00 HRK

Minimalni iznos bespovratnih sredstava: 200.000,00 HRK

Maksimalni iznos bespovratnih sredstava: 500.000,00 HRK

Prihvatljivi prijavitelji: mikro poduzetnici, mali poduzetnici, srednji poduzetnici, znanstvenoistraživačke institucije.

Datum početka zaprimanja projektnih prijava je 1. rujna 2022. godine, a iste je moguće podnijeti do 30. studenog 2022. godine. Više informacija o Pozivu pronađite ovdje.

 

TERA Tehnopolis d.o.o., kao prepoznati centar za provedbu Programa provjere inovativnog koncepta, može Vam pružiti podršku i omogućiti što lakši, kraći i jednostavniji put od prijavljivanja do realizacije projekta.

Za dodatne informacije javite se e-poštom na ured[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, 31000 Osijek ili putem naše kontakt forme.

X
Secured By miniOrange