Traži se ambiciozni mladi poduzetnik za mjesto voditelja programa poslovnog kluba

Luksemburško-slovenski poslovni klub (NVO) jedinstvena je platforma malih i srednjih poduzeća i profesionalaca povezanih u globalne projekte koji uspostavlja prvoklasne poslovne veze između donositelja odluka na različitim tržištima i industrijama.

Klub traži ambicioznog mladog poduzetnika za mjesto voditelja programa poslovnog kluba. Novi poduzetnik trebao bi biti kreativan, ambiciozan, sposoban donositi vlastite odluke, fleksibilan. Tražena područja su: ekonomija, menadžment, marketing, ljudski resursi, poslovni razvoj, event management, turizam, organizacijske znanosti.

U NOVOJ GODINI RAZMJENE SE NASTAVLJAJU U OKVIRU KONZORCIJA PRACTYCE V

Zbog izuzetno uspješne provedbe Programa, razmjene se nastavljaju i u novoj godini, u okviru konzorcija Practyce V. Stoga ovim putem pozivamo sve zainteresirane da iskoriste ovu priliku, uključe se u Erasmus za mlade poduzetnike i unaprijede svoje poslovanje. Prijaviti se možete kao novi poduzetnik ili poduzetnik domaćin. Ukoliko ste tek pokrenuli svoju tvrtku ili samo imate poslovnu ideju bez potrebnog iskustva za realizaciju, prijavom u Program kao novi poduzetnik ćete steći sva potrebna znanja i iskustvo kako bi po povratku s razmjene mogli uspješno pokrenuti vlastiti posao. U slučaju da već jeste iskusni poduzetnik, prijavom u Program kao poduzetnik domaćin možete preko novog poduzetnika svoje poslovanje osvježiti novim idejama te razviti poslovne kontakte u inozemstvu.

Svi zainteresirani za uključivanje u Program mogu se javiti na e-poštu ivana[at]tera.hr, putem broja telefona 031 251 019 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

Projekt financira Europska komisija kroz program Erasmus za mlade poduzetnike.

X