siječanj, 2023

28sij13:1813:18Baranjski poljoprivredni sajam: prezentacija mogućnosti u okviru programa EIT Food i virtualne tržnice zdravih i ekoloških proizvoda

Detalji događaja

Baranjski poljoprivredni sajam održava se u subotu, 28. siječnja 2023. godine, u Lugu. U okviru sajma, organiziraju se i predavanja za sva zainteresirana obiteljska poljoprivredna gospodarstva i ostale zainteresirane sudionike koji se imaju priliku upoznati s različitim mogućnostima i inicijativama koje mogu unaprijediti njihovo poslovanje te povezati ih s ključnim osobama.

 

Jedna od takvih inicijativa je i EIT Food koja će svim sudionicima biti prezentirana u sklopu predavanja. Programi poput Test Farms, TeamUp, EIT Jumpstarter, Empowering Women in Agrifood (EWA) mogu osnažiti poslovanje poljoprivrednika na ovom području, uz stjecanje određenih financijskih potpora.

Pored toga, sudionicima će biti prezentirana i virtualna tržnica zdravih i ekoloških proizvoda koja hrvatskim proizvođačima omogućuje izravnu prodaju svojih proizvoda putem web-trgovine, a svima zainteresiranima kupovinu zdravih i prirodnih proizvoda, naručivanje i dostavu do kućnog praga u samo nekoliko klikova.

 

Događaju će također prisustvovati i predstavnici Javne ustanove Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije s temom Plan za industrijsku tranziciju Panonske Hrvatske i mogućnosti za poljoprivrednike te predstavnici Ministarstva poljoprivrede s temom Školska shema – priprema OPG-a za prijavu na shemu „od polja do stola“.

 

Za dodatne informacije javite se e-poštom na ured[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, 31000 Osijek ili putem naše kontakt forme.

Više

Vrijeme

(Subota) 13:18 - 13:18

Lokacija

Lug, Croatia

Organizator

PZ Rit

X
Secured By miniOrange