listopad, 2022

03lis(lis 3)09:0005(lis 5)12:00Eastern Partnership to the EU: Bio Food Business Connections

Detalji događaja

Pridružite se poljoprivrednicima i stručnjacima iz Hrvatske i Moldavije na virtualnoj konferenciji i upoznajte se s posebnostima ekološkog uzgoja u Republici Moldaviji.

Drugi događaj koji se održava u okviru EU projekta „Organic Route Croatia-Moldova” predstavit će aktivnosti certificiranih ekoloških proizvođača ili onih koji primjenjuju održive poljoprivredne prakse u Republici Moldaviji.

Trodnevni virtualni događaj održat će se od 3. do 5. listopada 2022. godine, s početkom u 9:00 sati, a uključivat će prezentacije proizvoda i poslovnih modela, stručne savjete i preporuke, kao i individualne poslovne razgovore između proizvođača i poduzetničkih potpornih institucija iz obiju zemalja. Stručni govornici pružit će pregled specifičnosti, načela i razvoja ekološke poljoprivrede u Republici Moldaviji te govoriti o ekološkom turizmu i njegovu razvoju u Moldaviji.

Marcela Stahi, Tamara Șchiopu, Mihai Ceban i Spartac Chilat jedni su od najistaknutijih moldavskih stručnjaka u ovom području, a u svojim će se prezentacijama pozabaviti poslovnim modelom u području ekološke poljoprivrede te aspektima i postupcima koji se primjenjuju u procesu prerade ekoloških proizvoda. Istovremeno, Boris Boincean, jedan od najznačajnijih istraživača u području održivog uzgoja bilja, profesor, doktor poljoprivrednih znanosti  te voditelj Odsjeka za prirodne znanosti i agroekologiju govorit će o tlu kao temeljnom elementu za ekološku poljoprivredu.

Sudjelovanje na konferenciji i poslovnim sastancima u potpunosti je besplatno!

Glavni su jezici konferencije engleski i rumunjski, uz simultano prevođenje na hrvatski jezik.

Prijavite se sad!

Više

Vrijeme

3 (Ponedjeljak) 09:00 - 5 (Srijeda) 12:00

Lokacija

Tera Tehnopolis d.o.o.

Trg Ljudevita Gaja 6

Organizator

TERA Tehnopolis d.o.o. Trg Ljudevita Gaja 6, 31000 Osijek

X
Secured By miniOrange