prosinac, 2022

21pro(pro 21)10:0022(pro 22)14:00EIT Food radionica za izbjeglice iz Ukrajine: Vještine potrebne za pronalazak posla na hrvatskom tržištu radne snage

Detalji događaja

EIT Food radionica za izbjeglice iz Ukrajine ima za cilj poboljšanje njihovih praktičnih vještina na hrvatskom tržištu radne snage u poljoprivredno-prehrambenom sektoru. Sudionici radionice će biti upoznati s koracima potrebnim za pokretanje vlastitog posla u RH što im može otvoriti dodatne mogućnosti pristupu EU sredstvima obzirom da Ukrajina nije članica Europske unije. Također, u cilju što boljeg predstavljanja budućim zaposlenicima, cilj radionice je također pomoći sudionicima u unaprjeđenju njihovih Europass životopisa te kreiranju LinkedIn profila.

Unatoč sličnim kulturama, postoje razlike između ukrajinskog i hrvatskog tržišta rada. Stoga će predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje sudionicima prenijeti osnovne informacije o tome kako se najbolje predstaviti budućem zaposleniku te na što trebaju obratiti pažnju prilikom intervjua. Također, sudionici radionice će biti upoznati koji su poslovi u Hrvatskoj u potražnji te gdje mogu pronaći informacije o novoobjavljenim natječajima.

Sudionici će biti upoznati i s EIT Food programima te mogućnostima njihovog sudjelovanja na određenim EIT Food aktivnostima i radionicama.

Radionicu će organizirati TERA Tehnopolis, EIT Food HUB Hrvatska, u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Radionice će se održati u TERA prostorijama, 21. i 22. prosinca 2022. godine.

Cjelokupni program radionice nalazi se OVDJE.

Za dodatne informacije javite se e-poštom na eitfoodhub[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, 31000 Osijek ili putem naše kontakt forme.

Više

Vrijeme

21 (Srijeda) 10:00 - 22 (četvrtak) 14:00

Lokacija

Tera Tehnopolis d.o.o.

Trg Ljudevita Gaja 6

Organizator

TERA Tehnopolis d.o.o. Trg Ljudevita Gaja 6, 31000 Osijek

X
Secured By miniOrange