rujan, 2024

05ruj10:0014:00Prijavite se na radionicu „Sistematizacija poslova i radnih mjesta, modeli nagrađivanja prema rezultatima rada“

Detalji događaja

Dana 5. rujna 2024. godine s početkom u 10 sati u prostorijama tvrtke TERA Tehnopolis d.o.o. održat će se radionica „Sistematizacija poslova i radnih mjesta, modeli nagrađivanja prema rezultatima rada“. Radionicu organiziraju TERA Tehnopolis d.o.o. i HUP Regionalni ured Osijek.

Radionica je interaktivna, a prvenstveno je namijenjena poduzetnicima, visokom i srednjem menadžmentu, voditeljima ljudskih resursa, referentima za kadrovsku evidenciju, računovođama, kao i svim zainteresiranima.

Neke od tema o kojima će se govoriti su:

  • Kreiranje organizacijskog ustroja (modeli poduzetničkih organizacija, pravilnik o organizacijskom ustroju, sistematizaciji poslova i radnih mjesta).
  • Vrednovanje poslova radnih mjesta i procjena poslova (rangiranje, klasifikacija, bodovne metode, stupnjevanje, katalog kompetencija i modeli upravljanja razvojem).
  • Proračuni i modeli nagrađivanja u skladu s načelima opće pravednosti, uravnoteženosti i transparentnosti.

Predavač je Nikola Nikšić, savjetnik za menadžment (CMC) licenciran pri ICMCI (The International Council of Management Consulting Institutes), ovlašteni procjenitelj poslovne izvrsnosti pri EFQM (European Foundation for Quality Management) i ovlašteni računovođa. Dobitnik je nagrade Primus 2011., za najboljeg poslovnog savjetnika u Hrvatskoj za područje strateškog menadžmenta i organizacijskog razvoja.

Za sudjelovanje se plaća kotizacija u iznosu od 30,00 EUR + PDV za članove HUP-a, a za nečlanove iznosi 50,00 EUR + PDV.

Za prijavu je potrebno poslati prijavnicu na adresu hup-osijek@hup.hr. Krajnji rok za prijavu je petak 3. rujna 2024. godine.

Više

Vrijeme

(četvrtak) 10:00 - 14:00

X
Secured By miniOrange