svibanj, 2023

15svi(svi 15)14:5126(svi 26)14:51Pripremite se za poslovnu suradnju s Japanom!

Detalji događaja

Centar za industrijsku suradnju EU-a i Japana objavio je poziv na prijavu za sudjelovanje u novom izdanju obuke za mala i srednja poduzeća koja se održava od 1987. godine.

Dvotjedna obuka pod nazivom „Get Ready for Japan” upraviteljima malih i srednjih poduzeća iz EU-a pruža jedinstvenu priliku da se pobliže upoznaju s kulturnim i gospodarskim elementima koji definiraju i objašnjavaju poslovna i tehnološka dostignuća Japana.

Obuka je usmjerena na upravljanje poslovanjem i uključuje predavanja, studije slučaja, vježbe pregovaranja s japanskim menadžerima i izlete.

Ciljevi obuke uključuju:

  • dublje razumijevanje japanskog poslovnog okruženja, poslovne prakse i osobne komunikacije u japanskom stilu u svrhu pronalaska najboljih načina za uspješno poslovanje kroz partnerski odnos,
  • upoznavanje s procesom donošenja odluka unutar japanskih tvrtki i bolje razumijevanje njihova pregovaračkog stila i hijerarhije,
  • osnaživanje odnosa s postojećim i povezivanje s budućim kupcima iz Japana tijekom poslovnih sastanaka (online B2B sastanci).

Više informacija i obrazac za prijavu možete pronaći na mrežnom mjestu Centra za industrijsku suradnju EU-a i Japana.

Više

Vrijeme

15 (Ponedjeljak) 14:51 - 26 (Petak) 14:51

Lokacija

Tokio, Japan

Organizator

EU-Japan Centre

X
Secured By miniOrange