veljača, 2023

13vel10:0011:30WB++ Digitalizacija u turizmu

Detalji događaja

Zanima vas tema digitalizacije u turizmu? Želite znati koja rješenja nude odabrane IT tvrtke iz regije?

Sudjelujte na online događanju Digitalizacija u turizmu, WB++ (West Balkans +Slovenia +Croatia) ‘pič-meč’ koje će se održati 13. veljače 2023., od 10:00 do 11:30 sati.

 

Sudjelovanje je besplatno te se potrebno prijaviti putem ove poveznice.

 

Zašto sudjelovati?

  • Prilika da se upoznate s digitalnim rješenjima iz regije koja mogu biti korisna za vaš posao,
  • Upoznajte tvrtke iz regije,
  • Prilika za umrežavanjem,
  • Pronađite buduće partnere za svoj posao,
  • Saznajte kako vam Enterprise Europe Network (EEN) i FINNO platforma mogu pomoći u razvoju vašeg poslovanja.

 

Događanje WB++ zajednička je inicijativa partnera iz zemalja zapadnog Balkana (+Slovenija +Hrvatska) s ciljem povezivanja tvrtki i jačanja partnerstva i povezivanja u regiji.

Enterprise Europe Network mreža sastavljena je od gotovo 600 partnerskih organizacija i institucija, pruža odlične kontakte i poveznice u 54 zemlje te povezuje preko 3.000 stručnjaka iz različitih područja na lokalnoj i internacionalnoj razini. Putem platforme FINNO nude se besplatne usluge savjetovanja za izvore financiranja za inovacije, internacionalizaciju poslovanja i rast poslovanja.

Sve novosti o EEN mreži te pronalasku važnih informacija vezanih uz inovacije, internacionalizaciju i različitim vrstama podrške u okviru Mreže, možete pronaći na EEN blogu gdje se redovito objavljuju različite novosti povezane s EEN aktivnostima.

Pored toga, Enterprise Europe Network mreža može vam pomoći da iskoristite mogućnosti koje nudi jedinstveno EU tržište (EU Single market). EEN stručnjaci mogu vam pružiti savjete o zakonodavstvu i politikama EU-a za rješavanje postupaka i prevladavanje izazova povezanih s vašim međunarodnim aktivnostima. Također, Mreža surađuje s drugim mrežama stručnjaka – Your Europe Advice & SOLVIT – kako bi pružila savjete i riješila sve prepreke na koje možete naići.

Jedinstveno EU tržište (EU Single market) ove godine slavi 30. obljetnicu svoga postojanja te je za tu prigodu izrađen kratak video koji je objedinio sve aktivnosti koje može pružiti EEN mreža u okviru jedinstvenog EU tržišta.

Pogledajte video na ovoj poveznici i iskoristite mogućnosti koje vam nudi Enterprise Europe Network mreža!

Više

Vrijeme

(Ponedjeljak) 10:00 - 11:30

Organizator

Enterprise Europe Network (EEN)Aktivnosti Enterprise Europe Network: Digitalna transfromacija, promocija suradnje velikih tvrtki s dugogodišnjim iskustvom sa start-up tvrtkama koje su nedovoljno istaknute u Hrvatskoj, olakšavanje pristupa financijama – korištenje EU fondova, prva kontakt točka za hrvatske MSP-e koji se žele proširiti na vanjsko tržište, identificiranje najperspektivnijih i ambicioznih MSP-a s potencijalom za inovacije, razvoj i brzi rast, podrška inovacijskim procesima, olakšavanje pristupa jedinstvenom tržištu (pružanje savjetodavnih usluga), podrška internacionalizaciji izvan EU granica, podrška razvoju kompetencija MSP-a.

X
Secured By miniOrange