Gradimo inovativni svijet zajedno – međunarodna izložba INOVA/BUDI UZOR® 2024

Međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova INOVA/BUDI UZOR® 2024 se ove godine održava na Zagrebačkom velesajmu u razdoblju od 16. do 18. listopada 2024. godine. Moto ovogodišnje Izložbe je: „Gradimo inovativni svijet zajedno“. Organizatori Izložbe su TERA Tehnopolis d.o.o., Hrvatska udruga inovatora poduzetnika (HUIP), Savez hrvatskih inovatora (SHI) i Savez inovatora Zagreba (SIZ).

Izložba obuhvaća tri kategorije sudjelovanja: natjecanje za najbolji poslovni plan, sudjelovanje na međunarodnoj izložbi inovacija i Sveučilišna smotra.

  1. Natjecanje za najbolji poslovni plan

Natjecanje BUDI UZOR® 2024 je namijenjeno studentima i srednjoškolcima koji u prvom koraku pišu svoj poslovni plan, a u drugom koraku finalisti prezentiraju svoju poslovnu ideju pred stručnim žirijem.

Web aplikacija za pisanje poslovnih planova dostupna je kao pomoć pri pisanju poslovnih planova, a usklađena je s kriterijima natjecanja BUDI UZOR®. U sklopu aplikacije pruža se edukativni sadržaj za svaku sekciju te pomoćni alati pri unosu informacija. Tijekom cjelokupnog procesa izrade poslovnog plana, omogućeno je mentoriranje od strane stručnih suradnika tvrtke TERA Tehnopolis d.o.o.

Drugi dan Međunarodne izložbe INOVA/BUDI UZOR® 2024 organizira se finale natjecanja u pisanju poslovnog plana, gdje finalisti prezentiraju svoje poslovne planove pred stručnim žirijem. Odabrani finalisti prolaze posebnu edukaciju kako bi se pripremili za finale natjecanja BUDI UZOR®.

  1. Sudjelovanje na međunarodnoj izložbi inovacija

Na Izložbi, Sveučilišta predstavljaju svoje projekte, istraživački rad i istraživačke rezultate zajedno sa Sveučilištima iz inozemstva. Istraživački rad se predstavlja putem trostranih prizmi. Izložba je međunarodnog karaktera i kontinuirano, iz godine u godinu, okuplja oko 30 zemalja i predstavlja više stotina inovacija. Kroz Izložbu se osiguravaju promidžba i vidljivost istraživačkih aktivnosti/projekata koji su financirani iz EU programa.
Prijavite svoje inovacije putem našeg prijavnog obrasca do 6. rujna!

  1. Sveučilišna smotra

U sklopu Međunarodne izložbe inovacija, prototipova i poslovnih planova INOVA/BUDI UZOR® održava se smotra visokoškolskih institucija pod nazivom Sveučilišna smotra. Trodnevno događanje okuplja 50 domaćih i međunarodnih znanstvenih institucija. Sve prisutne znanstvene institucije tijekom događaja predstavljaju svoje inovacije, projekte, ali i koriste priliku za umrežavanje i predstavljanje svojih aktivnosti svim posjetiteljima.

Pogledajte kako nam je bilo prošle godine!

Zainteresirani za sudjelovanje na jednoj ili više od gore spomenutih kategorija u sklopu ovogodišnje izložbe INOVA/BUDI UZOR® 2024 mogu se javiti putem broja telefona 031/251-002 (Silvia Sabo) ili e-poštom na uzor@tera.hr. Veselimo se vašim prijavama!

 

 

X
Secured By miniOrange