listopad, 2024

16lisCijeli dan18Gradimo inovativni svijet zajedno – budite dio međunarodne izložbe inovacija BUDI UZOR/INOVA 2024.!

Detalji događaja

Međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR/INOVA 2024. održava se na Zagrebačkom velesajmu, Zagreb, Avenija Dubrovnik 15, od 16. do 18. listopada 2024. godine, pod motom „Gradimo inovativni svijet zajedno!“

Glavni organizatori ovogodišnje izložbe su Savez hrvatskih inovatora (SHI)Savez inovatora ZagrebaHrvatska udruga inovatora-poduzetnika (HUIP) i TERA Tehnopolis d.o.o.

Izložba BUDI UZOR/INOVA je namijenjena znanstvenicima, poduzetnicima, inovatorima i nositeljima poslovnih ideja koji žele ispitati tržišnu vrijednost svoje inovacije i započeti poslovanje. Znanstvenici i inovatori mogu predstaviti svoje projekte, istraživački rad, istraživačke rezultate i inovacije koje će biti ocijenjene od strane stručnog žirija. Sudjelovanjem na izložbi moguće je ispitati tržišnu vrijednost inovacije, promovirati je u okviru izložbe, pronaći potencijalne partnere, kupce i suradnike.

Posebno se podupire izlazak znanstvenika i poduzetnika na tržište EU. Pronalazak ključnih partnera, poticanje daljnjeg razvoja istraživačkih projekata te njihova komercijalizacija i umrežavanje na nacionalnoj i međunarodnoj razini su jedinstvene prilike koje se pružaju u sklopu izložbe. Sudjelovanje na izložbi i osvajanje medalja i nagrada može prijaviteljima projekata donijeti dodatne bodove u procjeni njihovih projektnih prijava. Kroz Izložbu imate mogućnost osigurati promidžbu i vidljivost istraživačkih aktivnosti koje su financirane iz EU projekata. Izložba je međunarodnog karaktera i kontinuirano, iz godine u godinu, okuplja oko 30 zemalja i predstavlja više stotina inovacija.

Natjecanje BUDI UZOR 2024. je također namijenjeno studentima i srednjoškolcima koji u prvom koraku pišu svoj poslovni plan uz podršku e-alata koji obuhvaća edukativne materijale, a u drugom koraku odabrani finalisti prezentiraju svoju poslovnu ideju pred stručnim žirijem.

Posebno bogat program na TERA štandu odvija se drugi dan izložbe, 17. listopada 2024. godine. Tog dana održavaju se Poduzetnička akademija te Finale natjecanja u pisanju poslovnih planova BUDI UZOR – pitch prezentacije finalista.

Na TERA štandu sva tri dana izložbe očekuje vas:

  1. EEN – Sajam poslovnih mogućnosti, internalizacija poslovanja i povezivanje partnera;
  2. B2B poslovni susreti u sklopu Enterprise Europe Network;
  3. EEN IPR Help Desk – konzultacije za zaštitu intelektualnog vlasništva u suradnji s Državnim zavodom za intelektualno vlasništvo (DZIV);
  4. Sveučilišna smotra;
  5. Smotra poduzetničko-potpornih institucija;
  6. Info-štand TERA projekata.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na ovogodišnjoj izložbi BUDI UZOR mogu se prijaviti do 16. kolovoza putem našeg prijavnog obrasca, a studenti mogu predati svoje poslovne planove putem e-alata. Za više informacija možete nas kontaktirati putem broja telefona 031/251-000 ili e-poštom na uzor@tera.hr, a novosti možete pratiti na službenoj stranici BUDI UZOR koja će se redovito ažurirati sa svim novostima.

Više

Vrijeme

listopad 16 (Srijeda) - 18 (Petak)

X
Secured By miniOrange