rujan, 2023

26rujCijeli dan28Međunarodna izložba inovacija BUDI UZOR/INOVA 2023.

Detalji događaja

Sudjelujte na međunarodnoj izložbi inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR/INOVA 2023. koju organizira TERA Tehnopolis d.o.o. u Zagrebu, na Zagrebačkom velesajmu, od 26. do 28. rujna 2023. godine koja se ove godine održava pod motom „Usudi se stvarati“.

Izložba je namijenjena inovatorima, nositeljima poslovnih ideja koji žele ispitati tržišnu vrijednost svoje inovacije i započeti poslovanje, sadašnjim i budućim poduzetnicima, mladim inovatorima, studentima i srednjoškolcima te svima onima koji žele zakoračiti u svijet inovacija.

Zašto sudjelovati na izložbi?

  • pronađite tehnologiju ili poslovnu ideju koju želite primijeniti u svom poslovanju;
  • pronađite program potpore najprimjereniji svojim potrebama;
  • provjerite inovativnost i mogućnost komercijalizacije vlastite inovacije;
  • pronađite partnere, kupce, dobavljače, djelatnike;
  • prodajte ili licencirajte postojeću inovaciju;
  • digitalizirajte vaše poslovanje;
  • proširite vaše poslovanje na međunarodna tržišta;
  • iskoristite programe mobilnosti i međunarodne razmjene.

Među inovacijama pronaći ćete i potpuno jednostavne izume koji Vam mogu olakšati svakodnevni život. No, inovativnost nećete doživjeti samo proučavanjem izložaka.

U okviru izložbe, uz potporu projekta Enterprise Europe Network (EEN), organiziramo B2B poslovne susrete na koje se možete prijaviti do 18.8.2023.godine, a sklopu kojih možete pronaći poslovnog partnera, kupca, dobavljača ili budućeg poslovnog suradnika, kao i sajam poslovnih mogućnosti u okviru kojega imate priliku proširiti vaše poslovanje na međunarodno tržište.

Pored toga, studenti i srednjoškolci imaju priliku sudjelovati na natjecanju u pisanju poslovnih planova, a rok za prijavu je do 18.8. 2023.godine. Također mogu sudjelovati na Poduzetničkoj akademiji gdje će se održati razna predavanja koja su povezana s aktualnim temama na temu „Mislite na održivost danas, osigurajte budućnost sutra“.

Također, u okviru izložbe organiziramo i Gastro kutak Slavonije i Baranje te prezentaciju i prodaju tradicionalnih proizvoda iz Slavonije i Baranje, kao i IPR Help Desk konzultacije za zaštitu intelektualnog vlasništva.

U okviru TERA info-štanda projekata, imate priliku informirati se o uslugama namijenjenim pravnim i fizičkim osobama, kroz EU projekte/programe u cilju povezivanja, izlaska na strana tržišta, mobilnosti i međunarodne razmjene, digitalizacije poslovanja, internalizacije poslovanja te korištenja konzultantskih usluga u poslovanju.

Poseban ponos Izložbe je finale natjecanja u pisanju poslovnih planova BUDI UZOR 2023. koje se održava drugi dan Izložbe gdje imaju priliku predstaviti svoje poslovne planove stručnom žiriju sa pitch prezentacijom u trajanju od 3 minute, u srijedu, 27. rujna 2023. godine, kada organiziramo besplatan prijevoz iz Osijeka za sve finaliste u natjecanju u pisanju poslovnih planova, inovatore te svi koji žele posjetiti Izložbu i zakoračiti u svijet inovacija.

Ukoliko želite sudjelovati u natjecanju za studente i srednjoškolce za najbolji poslovni plan, prijavite se do 18.8.2023.godine putem aplikacije za pisanje poslovnog plana.

Svi inovatori koji na Izložbi žele sudjelovati sa svojom inovacijom, prijavljuju se putem ove poveznice.

Za više informacija pratite sve novoste vezane za izložbu na sljedećoj poveznici budi-uzor.com.

Više

Vrijeme

rujan 26 (Utorak) - 28 (četvrtak)

Lokacija

Zagrebački velesajam

Avenija Dubrovnik 15

Organizator

TERA Tehnopolis d.o.o. Trg Ljudevita Gaja 6, 31000 Osijek

X
Secured By miniOrange